Torsdagsmys

Okej, jag känner att mina matvanor går lite i obalans just nu. Igår åt jag en halv pepparkakstårta till frukost, panpizza till middag och godis till kvällsmat. Idag åt jag gröt till frukost, tonfisk och gurka till middag och en apelsin till kvällsmat. Livsnjutare och hälsofreak på samma gång. Aja, kom precis hem från ett pass BODYCOMBAT med Lotta, är helt slut i hela kroppen och mina fingrar skakar så jag knappt kan skriva. Hade sjukt mycket träningsvärk sedan pumpen igår också! Men det var en grymt bra release i alla fall :) Ska ta mig en varm dusch nu och avsluta kvällen med ett glas rött. Varför vara nyttig när det ändå snart är helg liksom? Sen ska jag lägga mig i sängen och läsa igenom min uppsats jag skrev klart idag, den blev på 30 sidor!! Kommer antagligen bara läsa första sidan och börja läsa roliga bloggar istället om jag känner mig själv rätt, hähä. Nåväl, vinglaset är upphällt och duschen väntar, låt torsdagsmyset börja!

Bjuder på en dagens så länge för den som finner det intressant :)


Ostoppbara Erik

Ni måste se den här dokumentären om min systers kompis Erik. Hon har liksom honom gått på Virginska gymnasiet i Örebro för döva och hörselskadade. Ni hittar dokumentären på svtplay eller via den här länken: http://svtplay.se/v/2367733/dokumentarfilm/ostoppbara_erik. Se den, den är fantastisk!


Måndagsfira



Efter träningen hämtade jag hem sushi och har precis avnjutit måndagsmiddagen, man i love att leva i stan! Nu kommer Lotta hit för att fira måndag med ett glas vin i kvällssolen. MYS!

Att ha måndag




Måndag, ny vecka med nya utmaningar som jag hoppas jag kan springa förbi i rasande fart, för jag har både en helg och en kommande vecka som jag ser otroligt mycket fram emot! Idag har vi haft motorik och trots en noga planering och ett försök till att redovisa motorikbanorna bra så tror jag vi alla var ganska slitna efter helgen. Vi ville helst bara ligga på tjockmattan och prata gossip, gäspa och kommentera helgens bravader. Dock fick vi genomlida några timmar redovisning och väl hemma har jag satt igång med portfolioarbetet. Känner mig inte alls sugen på att plugga när solen skiner utanför! Dock har jag hela veckan ledig från lektioner så att jag kan skriva klart, och på fredag väntas opponering. Så nu ska jag ta en paus för att fika i solen innan jag tar tag i plugget igen. Därefter blir det bodypump med Lotta innan måndagsmyset kan börja! Även om det tjuvstartas redan nu ;)

En triss från gårdagen



Nu ska söndagsmyset intas med täcke och serier innan morgondagen rivstartas i campushallen med motorik på schemat. Mina inlägg hamnar för övrigt i oordning men hoppas på att få det rätt snart. Whaever, hoppas ni har en mysig söndag framför tvn och med ett kärt sällskap :) Själv ska jag krama täcke, adios!

Bildregn

Galet vad seg jag är idag, men det var det värt efter en helt fantastiskt rolig kväll med världens bästa klass igår! Har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv under en och samma kväll, min röst är förstörd och jag har träningsvärk i magen. Delvis beror träningsvärken på limbotävlingen vi hade som jag efter mycket svett och kramper vann med en lutning i knähöjd, helt sinnessjukt. Det stod länge mellan mig och Ben som är ungefär en meter lång och har gått i breakdance och att se hans besvikelse när han förlorade var den största njutningen jag fått i år. Moha! Men det var värt all värk för att vinna! Utöver limbo och en massa galen dans gjorde vi lekar där alla skämde ut sig  mycket och alla filmer från igår är sekretessbelagda i minst 10 år, MINST! Helt galet rolig kväll i alla fall och lyckan över att få ha den klassen går inte att beskriva, ni är BÄST.



The claw!

Fyllelekar!

Haha Lisa!


Bloggar från mobilen

Försökt publicera detta inlägg från mobilen ett par hundra gånger men det kommer aldrig upp! Men nu hoppas jag ni kan se det. Inte för att era liv förändras eller för att jag förmedlar några politiska åsikter eller värderingar som kommer påverka världen, men ändå ;) Vad jag har på mig och vart jag ska är väl också ganska importent! Jag och Maria är i alla fall nu påväg till Johanna för att slå klackarna i taket! PUSS :)


It's a wonderful life

Åh vilken fantastisk dag jag har haft! :) Istället för att skriva portfolioarbete har jag gått runt i lyxbutiker och låtsas att jag haft en man som är miljonär och att jag är hemmafru som kan köpa vad jag vill. Och eftersom jag var "in the moment" så att säga så råkade denna dröm bli verklighet. Jag köpte världens finaste Odd Molly jeansjacka. Jag är så kär i den att jag funderar på att ha den på min bröllopsdag och alla dagar fram till dess. Jag älskar den! Sen fick jag med mig världens snyggaste jeansshorts med skyhög midja och ett par örhängen hem. Så nu är jag supertaggad inför ikväll! Kvällen ska spenderas med världens bästa tjejer hemma hos Johanna med drinkar, lekar och en massa, massa dans. Taggar till redan nu med en bacardi breezer i solen. Livet är bra underbart!





Lyckopiller




Kolla in denna monstertallrik! Helt bananas att jag kan få i mig så där mycket mat! Utöver en fet tonfisksallad så är jag nyss hemkommen från ett pass Body Combat med min älskade Lotta. Det är helt galet vad lycklig jag blir av Combat, jag har energi att bestiga ett berg just nu! Jag tog till och med den jobbiga cykelvägen hem där det är världens brantaste backe som man vill skjuta sig själv i för att den är så jobbig, men ikväll cyklade jag upp som på små lätta moln. Helt sinnes! Nu måste jag ladda med några avsnitt av Vänner i sängen, imorgon väntas en till fartfylld dag. Vi ska mötas tjugo över sju och ta oss till Vidingsjö för att hålla idrottslektioner på en grundskola där :) Kommer bli riktigt roligt! Sen är det helg och fredagsmyyys, kan man längta mer? GAH :-)

Beat it!

Jag har haft en sån sjukt rolig dag, jag älskar min utbildning! :) Vi har lekt runt i campushallen hela dagen och dansat, spelat rugby och kört redskapsbrännbol. På dansen körde vi Bounce kända dans när de hyllade Michael Jackson på Sergels Torg i Stockholm och det var riktigt roligt! Jag och lillsyrran har övat den dansen flera gånger innan så jag kunde den nästan utantill, så det var galet vad svettig man var i slutet! Jag gick ju självklart in för det hårdast ;) Efter många svettiga timmar tog jag lunch med goaste tjejerna och nu har jag precis landat hemma. Ska möta upp Jonna för en kaffe i solen på en uteservering nu, sedan ska jag ta tag i tvätten innan det vankas Body Combat ikväll. Precis lagom till första mjölksyran har lagt sig, då går vi bara på med nästa! ;)

Dessa cravings



Fönstershoppar på nätet, och listan över "must haves" har kanske blivit överdrivet lång och innehåller i vanlig ordning inte ett enda praktisk plagg. Men nu är det inte långt kvar tills kilklackarna kan gräva sig ner i sanden och tånaglarna kan målas i akravellfärger! Snart ligger vi där med solhatten på sned och solbrillorna på nästippen när vi stöttar upp kroppen på ena armbågen och kisar ut mot havet där pojkarna skvätter vatten och dränker varandras huvuden under vattenytan. Så även om min lista blir längre och längre så kommer vi samtidigt närmare och närmare sommaren.


Beneath the sheets of paper lies my truth

Kom precis hem från en powerwalk i det varma men blåsiga vädret. Har varit på gymmet och kört ett pass Booty express och ett pass Core express, mina ben är hyffsat möra nu! Tvek på om jag kommer orka köra Powerbox ikväll, men vem vet ;) Har slängt ihop en tonfisksallad med keso, så ska slå mig till ro med denna och med benen i kors avnjuta ett par avsnitt av Vänner innan jag tar tag i litteraturen. Underbart att få vara ledig från lektioner, allt kan göras i eget tempo.. Vad gör ni idag då? :)


Kvällsnöje

Sitter och förundras över hur snabbt solen gick ner, jag som trodde kvällarna hade gått och blivit ljusare? Typiskt oss Svenskar som tar oss vatten över huvud och firar saker allt för fort. Som våren till exempel. Hur många har inte börjat snöra på sig trenchen och tygskorna men går och darrar som asplöv TROTS att solen skiner liksom? Pratade med Malin idag och hon satt på balkongen i bikini. Ja, ni läste rätt. Bikini! Där har vi höjden av vår-cravings! Att hon sen huttrade och eventuellt kommer bli sjuk hör inte till saken, solen sken ju! Tycker det är underbart det där, när vi Nordliga människor äntligen får komma ur vår lilla vinterbubbla och alla blir som galna. Däremot gillar jag inte blickarna jag får när jag vandrar in i klassrummet i mina stövlar för att jag INTE har Converse som ALLA andra. Nej vet ni vad, jag suger på den karamellen lite lite till.. All snö måste ju försvinna först och främst!

Måste bara visa er det bästa ur hela Solsidan. Varsin bäääärrtz. Hahaha, harre min skaparinna alltså!


Att leva sig in i ett helt annat ögonblick

När humöret når botten och den enda tröst man orkar släppa in är en dunkudde som ger ansiktet plats att begrava sig och alla sorger, är det bara en sak som måste göras. Släng ut kudden genom fönstret och ta dig en powerwalk med Bruno Mars i öronen ner till affären och köp dig det godaste du kan komma på när du står där. Ge fullkomligt fan i dina principer och bara köp det magen skriker efter. Gå hem lika raskt och låt solen och musiken strömma in i varje andetag du tar innan du är hemma och kan avnjuta din måltid tillsammans med en film som My Sisters Keeper, Sex and the City eller Little Miss Sunshine... Så Mr Bruno Mars, let's go then. :)


Att fira en måndag



Har varit hos Lotta och firat måndag! Efter pumpen tog vi tag i en härlig räkfrossa och drack vin till, en magisk kombination. Varför spenderas inte varje måndag på detta sätt? Något vi måste göra tradition av helt enkelt. Det gäller att ta bort "ångest-stämpeln" över måndagar, eller alla dagar borde ju egentligen spenderas som om de vore fredagar. Nu ska jag äntligen krypa ner i sängen och plöja några avsnitt av Vänner, det ska bli så förbannat skönt att det pirrar i magen och jag blir alldeles sprallig i hela kroppen. Åh hå hå hå sängen, here I come!

Dagens



Efter en dag med grupparbete och planering av motoriklektioner har jag byggt upp en hörna i sängen av kuddar och plädar som välkomnar mig att krypa in resten av dagen och stanna där med dess värme och fluffighet. Men först väntar ett pass BODYPUMP. Behöver fylla på med endorfiner och svettas loss till bästa musiken innan den där långa duschen vankas och den mjuka sängen ska linda in mig med dess fluffighet. Och tills dess är det bara att tagga, let's burn some carbs and build some muscles! ;-)

Omotiverad

Har spenderat kvällen med plugg varvat med allt som kom däremellan. Det vill säga det mesta. Har gjort egna hamburgare, stått och kramat nötfärs för hand bara för att få en paus i plugget. Är mer än omotiverad. Är grundligt less och tänker inte göra något annat än detta från och med nu: sängen, godis och Vänner. Nyduschad möter nybäddad. Ljuvligt! Morgondagen bjuder på grupparbete hela dagen, självstudier hemma och träning. Tills dess kan det faktiskt fortfarande få vara helg. Godnatt :)



Älskade helg

Lördagen spenderades med mina älsklingar i Norrköping. Vi var på Norrköpings Visualiseringscenter och kollade på en film som "tog oss med på en rymdresa" vilket var riktigt häftigt! Erik blev nära åksjuk av det och min mage pirrade konstant innan det kändes som att jag skulle somna av välbehag. Hade utan tvekan velat ha en liknande salong hemma hos mig, ingen dålig upplösning på filmkvällarna då inte! Eftersom jag och Erik är superfascinerade av rymden var vi lite lyriska :) Men bara tanken på att vårt enorma solsystem endast är ett litet sandkorn i det oändliga universum får hjärnan att vrida sig några varv. Utöver Visualiseringscentret tog vi en promenad genom Norrköpings otroligt fina gator och åt på en mysig restaurang inne i en gränd. Jag älskar Norrköping! Så vackra byggnader, kullersten överallt och små söta caféer :) När vi kom hem hade vi mys i soffan med alla syskonen och kvällen spenderades på restaurang med hela gänget och vi åt tills vi rullade hem därifrån. Underbar lördag!




Sunday glory



Kom precis hem från en mysig lunch på stan med de här goingarna! Efter att ha kraschat min iphone (som Robert för övrigt har bildbevis på) avnjöt vi sushi på Kikkobar och störde de andra gästerna genom att skratta alldeles för högt ;) Nu ska jag tvätta och städa och försöka skriva ihop en reflektion om bollsport, och självklart ladda upp lite bilder från helgen att bjuda er på! :)

Att ha en ledig fredag

Vem är måtta och varför ska jag dricka med honom?

Vem fan är snooze och varför ringer han mig såhär tidigt på morgonen?

He he he...

Morgonen har spenderats med plugg och känslan av att vara klar med allt och kunna njuta resten av dagen är obeskrivlig! Erik ligger i sängen med sin dator och jag sitter vid skrivbordet mittemot och sneglar på honom då och då. Hans hår står rakt upp som om han fått en elstöd, haha. Älskling, är du medveten om hur söt du är? Nu ska vi ut i snön och dricka kaffe och trotsa vintern som sakta försöker förinta oss med dess manipulativa kyla och oförskämda snö som någon idiot påstod var mysig. HA!


NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ


Äntligen helg




Jag tog helg redan igår och det var alldeles splending fantastiskt! Efter en hel dag i skolan med orientering och bollsport (vilket var hysteriskt roligt, höll många gånger på att skratta mig omkull och slå halvt ihjäl mig!) cyklade jag hem till Jonna. Där avnjöt vi fantastiska timmar i solen på hennes balkong, våren kysste bokstavligt talat våra ansikten. Vi drack litervis med kaffe i solen och pratade tills munnarna gick av, helt underbart! Sedan åkte jag hem och städade, hämtade ut mitt nya bredband (yey!) handlade och hämtade upp Erik på resecentrum som avslutade dagen på bästa sätt. Vi tog fredagsmys och åt tacos, godis och drack vin tills vi hamnade i fosterställning i sängen framför Vänner och ingen kunde röra sig i risk för att spy, så mätta var vi. Matkoma när den är som bäst ;-)

If you can't live for today, live for tomorrow



You can't escape history, or the needs and neuroses you've picked up like layers and layers of tartar on your teeth. But you still have time to do everything better. But the exquisite pain of wanting something so unattainable, you'r desiree after something better. Couse the future will take care of you. And if you can't live for today, live for tomorrow. För hoppet om att det bara kan bli bättre, är hoppet om livet. För utan hoppet och min längtan, är jag ingenting.


Dagens



 

Har spenderat hela dagen med gruppen i skolan, vi har planerat idrottslektioner vi ska hålla nästa vecka ute i Vidingsjö. Inte helt fel att sitta i gymnastiksalen en hel dag och testa olika redskapsbanor och klura ut vilka lekar som är roligast istället för att sitta i ett klassrum och lösa mattetal som förra terminen ;) Nu har jag precis stekt pannkakor och ätit medan jag skrivit ihop två sidor reflektion med koppling till kursplanen i idrott och hälsa. Effektivitet kallas det! Nu ska jag ta en lång dusch tills alla fönster immar igen, äta apelsinklyftor i mysdressen och läsa i min favoritbok :) Puss!

Att vara helt slut



Aj min kropp, kan det vara fysiskt möjligt att ha konstant mjölksyra? Bara cykelturen till och från skolan fick mina leder att ömma, kände mig inte bara skakig utan något gammal när jag trampade på som en dåre i nedförsbacke. Kom hem från ett patetiskt försök till kondition på gymmet, som istället för en rytmisk och stabil löpning slutade med ett par spagetti-ben på löpbandet som inte alls kände någon takt till musiken. Folk undrade väl vem som släppt in en mentalpatient på gymmet. Avslutade passet lite hastigt med rygg och mage innan jag med andan i halsen trampade hem en halvtimme senare. Stormade in i lägenheten och fick med nöd och näppe av mig skorna, svajade till av ansträngningen det krävde och klunkade i mig en kopp kaffe (som jag egentligen inte dricker) innan jag satte igång med tvätten.

Genomgår någon sorts livskris har jag lurat mig själv, och vågar bestämt inte erkänna att min kropp bara säger ifrån och vill ha vila från träning. Börjar jag bli gammal? Sedan när behöver jag vilodagar? Jag minns det som igår när jag och Anna körde BodyPump sju dagar i veckan och samtliga dagar innehöll även vinkvällar. Jag minns hur vi spenderade hela dagar på Pizzan's balkong och drack hejdlöst många xider innan jobbet. Vad hände med den Emilia? Vad hände med den galna tiden? Antar att det har med åldern att göra, och bara tanken orsakar tre djupa rynkor i pannan som jag förmodligen aldrig kommer bli av med utan botox. Min högra hjärnhalva som alltid gått på fullvarv börjar sakta men säkert tas över av den vänstra. Att jag hellre stannar hemma och ser på film än går ut känns skrämmande samtidigt som jag absolut inte vill göra någonting annat. Herregud, man är ju inte fjorton längre, man är ju faktiskt 22 år gammal. Eller så är det helt enkelt så att vi behöver komma ur den här vinterdepressionen och få vår igen.


Att längta sig bort

Jag vill ha sommar. Jag vill kunna cykla i tygskor och med solglasögonen i pannan. Jag vill rulla ihop jackan och fästa den på pakethållaren. Jag vill ligga på altanen med en bästa vän och klaga på hur svettig min överläpp blir, och poängtera hur fort isbitar smälter på magen. Jag vill spela bedminton i gräset och ta ett första dopp i havet. Simma ut med en modig kille i täten som kan ta första smällen ifall en brännmanet skulle komma i vår väg. Jag vill spendera alldeles för många kvällar på Blomstermåla, dricka xider hallon och kolla hur båtar far förbi med killar på vattenskidor i släptåg. Jag vill dyka från en badstege och koka makaroner från båtköket. Jag vill ha sommar så mycket att jag till och med tackade ja till sommarjobb hemma i Kullavik. Jag kunde inte låta bli. En sommar utan Kullavik är inte en riktig sommar. Jag längtar till sommaren så mycket att jag till och med ser fram emot varma dagar på jobbet när vi steker oss i trädgården och dricker så mycket kaffe att vi får göra specialbeställningar. Jag längtar efter doften av mosad kaka i ett varmt saftglas. Efter fukten av mörka arbetskläder i solen, som i vanlig ordning byts ut mot privata kläder, vad reglerna än må säga. Jag längtar tills Midsommar hemma hos Linus, till att lära honom göra handvolter på gräsmattan, till att bli så brun att en misstanke om annat ursprung fladdrar förbi för en sekund. Det är ofattbart hur mycket man kan längta efter varm asfalt.

                                              Charlotta och jag efter en kväll på Styrsö


Att orka få i sig mat

Vad gör man en söndag i sin ensamhet när magen kurrar och längtan efter en varm kropp saknas på den tomma sidan av sängen? Jo man tänder alla ljus i lägenheten, sätter på Bob Dylan, häller upp ett glas cola light och steker klyftpotatis till kött med paprikachili. En sallad på det och En unge i minuten, och en söndag i sin ensamhet blev genast lite bättre.


Be patient my darling and I promise you'll be fine

Det är inte bara mina ord som är osammanhängande denna söndag, utan även mina tankar, och allt tycks liksom befinna sig så långt, långt borta. Ligger inlindad i min favoritpläd med mysdressen på och datorn vilandes på magen. Efter att ha tränat varje dag denna vecka och varit ute på en promenad precis så landar jag här i sängen med gott samvete och vill helst inte röra mig en centimeter på hela dagen. Inte på hela kvällen heller för den delen. Solsidan kan ju ses från tv4play, skönt. Det enda problemet tycks infinna sig när sötsuget närmar sig och jag undrar vem som ska skära upp och servera mig ett par dussin apelsinklyftor? Jag hade behövt en minikyl här bredvid sängen, eller kanske en mat-lift, gärna en ipad också att beställa maten ifrån. Tur att jag har tid att drömma.


You made me talk about things I've never told anybody

Det finns alltid ljus att hitta i mörker, och trots att vardagen försöker bråka mig snurrig så går det att hitta det där positiva som väger extra tungt. Att bo mitt i stan är ett sådant. Med Linköpings bästa sushi runt hörnet, med mataffären nerför gatan, med bion och mysiga pubar som redan öppnat uteserveringen två minuter bort. Vid dessa tillfällen går det bara att njuta, att njuta till fullo. Och längtan efter våren har aldrig varit större. Jag kommer bokstavligt talat bo vid bord längs gatan med en kall bacardi breezer i handen och med solen i nacken. Snart kör vi maraton i uteserverings-häng, nedräkningen har börjat... ;-)


Ett par glimtar




Ett par glimtar ur min lilla etta. Trots att jag saknar min walk in closet med alla kläder och alla mina möbler i Örebro, så har jag lyckats skapa ett mysigt litet krypin här. Och skam den som ger sig! Hittade det underbara vita duschdraperiet med blåa stjärnor på Entré i Örebro :)

Sommarkurs?

Sitter och letar sommarkurs inför sommaren och det känns hyffsat seriöst när jag hittar Vampyrberättelsen från Dracula till Twilight och Harry Potter och hans världar som alternativ.
Som om inte det vore nog finns det även en kurs i Kalle Anka. Och jag skämtar inte!


Svettas!

Jag cyklar hem från skolan och det luktar BLÖT ASFALT. Hur underbart är inte det? Världens absolut godaste doft! Dagen har spenderats i skolan 9-16 och vi har haft redskapsgymnastik med hopp och matta. Jag trivdes som fisken i vattnet och agerade visar-docka vid varje moment vilket var hysterisk roligt av olika anledningar. Dels för att jag älskar gymnastik och dels för att jag har världens roligaste kurskamrater och tillsammans är vi som tjugo fåniga fjortonåringar. En riktigt bra dag helt enkelt och jag är helt slut i nacken och axlarna efter att ha stått på händer alltför länge och fått visa övningar i slow motion för de andra ;) Nu ska jag äta ett ägg innan jag drar iväg till gymmet för att köra BODYPUMP. Bara på't igen ladies, nu kööör vi!


BESLUTSÅNGEST!

Kan inte bara någon annan bestämma åt mig?? Pank är jag med. Luspank. Lever på gröt, ägg och tonfisk. Bättre bantning får man leta efter. Jäkla lägenhetsbyten och flyttningar ruinerar mig! Tågresor hit och bilresor dit. Funderar på att ta cykeln till Örebro i helgen, går det någon bra cykelbana dit? Eller så stannar jag hemma och äter lite mer gröt, kanske kan spetsa den med lite grus om jag har tur. Nu ska jag ut och springa, sedan ta en sväng till gymmet. Försöka reda ut tankarna och bestämma vilka val jag ska göra här i livet. Som vad jag ska göra i helgen till exempel.. Och kanske att jag tar mig en tallrik gröt till middag efteråt. Varför bryta en god vana? Gah, ge mig en drink och en vit strand NU TACK!


Åh!!

Hur fantastiskt är det inte att cykla igenom trädgårdstorget på väg hem från jobbet när solen värmer och när alla människor har letat sig ut? Våren närmar sig och äntligen börjar det bli lite liv och rörelse igen. Nu ska jag tvätta lakan och drömma mig bort tills man kan gå klädd så här :) Jag vill köpa rosor att pryda fönstrena med, se världen genom färgat fönsterglas och bära vita klänningar under skinnjackan.


På väg

Sitter på bussen på väg till jobbet. Känner mig inte alls taggad för att jobba, men det är skönt att vara uppe när världen börjar vaknar till liv. Idag är det Internationella kvinnodagen och fettisdagen. Det kan bara inte firas ;) Ha en bra dag!

Gymnastik

Idag hade vi redskap i campushallen och som gammal gymnast förstår ni att jag älskade det! Vi körde matta, ringar och barr på basnivå, fick passa varandra och gå igenom grunderna. Eftersom jag varit gymnast och tränat barn och ungdomar själv så kliade det något otroligt i fingrarna när vår lärare bad oss att träna kullerbyttor. Jag ville bara springa och göra massa volter, men valde givetvis att hålla mig i bakgrunden och hjälpa killarna istället ;) Vilka faktiskt var förvånadsvärt duktiga! Däremot kunde jag inte låta bli att köra långkullerbyttor i luften och släppa loss i ringarna, det är ju så otroligt kul!! Kommer ni ihåg när man var liten och satte sig i ringarna medan kompisen putte fart? Det gjorde jag och Daniel idag, skillnaden var bara att jag inte satt utan gjorde spiken, ni vet? Hahaha herregud, jag skrek nästan av taket på campushallen. Åh ni anar inte hur sugen jag blir på att köra igång själv igen, eller i alla fall börja träna barn igen för min gamla förening ABGS. Men tyvärr så lider ju jag av överrörliga leder och ryggrad så jag får ju inte köra gymnastik på samma sätt som förr. Jag får egentligen inte köra yoga heller. Jag får egentligen inte ens stretcha eftersom jag redan översträcker lederna när jag bara går och rör mig. Hur mycket otur får man ha? Nåväl, på onsdag vankas ett pass till och som jag längtar!

Jag menar, äta kakor och gå ner i spagat samtidigt är väl inget konstigt? ;-)


Att ha en stark personlighet

Fick dessa bilder skickade från hajken, haha ni anar inte vad vi skrattade halsgroparna av oss vid detta tillfälle. Jag bär Ben som för övrigt är från Chile och är väldigt "alfahanig" i sin roll som man. Kort, kaxig och säger Señorita med högt bröst och håriga kinder. Hela han är en hysteriskt rolig karaktär och påminner om en gang-member innan han ska skjuta av grannens ben. Men bara i kroppsspråket, dock med ett lurigt leende på läpparna, men med glimten i ögat. Jag kallas numera "starkka tchejjen" och det går bara att älska det.


Säljare

Jag har alltid kunnat vara riktigt rapp i käften mot säljare av alla dess slag, inte varit rädd att smälla igen dörren framför näsan på tvlicens-killen eller slänga på luren för reklam-nisse. På gatan där säljare trivs och rycker i folk och övertalar dem till idiotiska abonemang, har jag armbågat mig fram och skrattat åt vänner som åkt på dealer de aldrig kommer förlåta sig själva för. Tills idag.. Åkte precis på ett bredband i 18 månader. Och det var jag som ringde! Jag ringde för att säga upp bredbandet jag beställt och åkte istället på ett. Ha! Men med de första 3 månaderna gratis så kunde jag inte tacka nej, och säljaren måste vara the employ of the month eller nåt så som han snackade.
Tja.. Just face it. Tji fick jag!


Hey there



Måste bara tipsa om grymmaste magövningen, den är sjukt effektiv och jag älskar den! Konsten är att kunna göra den så koncentrerad som möjligt. Testa, jag säger bara hello summer eleven ;)

Scoore



My handyman har löst internet till min nya lya via iphonen, katjiiing! Så nu slipper jag betala bredband och installera sånt där som jag ändå inte förstår mig på eller har något intresse utav. Så nu är det söndag och jag har en uppkoppling som laddar ner över femhundra kB/s så kvällen kommer garanterat spenderas i sängen med massor av serier och varma koppen :) MYS!

This weekend

Jag har haft en underbar helg, utan bakfylla och ångest (bortsett från den som skvallrar om att helgen redan är över) vilket känns ljuvligt. Inga mystiska kontoutgrad där åttahundra kronor försvunnit spårlöst eller några trasiga strumpbyxor här inte! Vi har smuttat vin och ätit massor av godis, skrattat lungorna av oss mitt i natten och väckt hela huset. Vi har varit hos Lotta & Robert på middag och kollat på film. Vi har haft sovmorgon och tidig morgon. Baby har fått shoppa loss för mitt presentkort på H&M och köpt superfina kläder. Vi har ätit semlor och njutit av en söndag innan Erik till slut tog farväl och lämnade Linköping. Helgen har gått så otroligt fort och jag vet inte om jag är redo för en ny vecka. Jobb vankas, en hel del föreläsningar och tid i campushallen för dans, motorik och bollsport. Ett nytt portfolioarbete ska påbörjas och träning ska hinnas med varje dag. Och inte för att det är speciellt mycket att ha på schemat (vi studenter lever som bekant universums slappaste liv) så känner jag bara för att vara ledig. Men det är bara att slänga den tanken i papperskorgen och tagga till för en ny och fartfylld vecka som kan bli hur bra som helst, bara jag vill! ;) Och vi får ju inte glömma, vi börjar gå mot vår!



Saturday I'm in love

Imorse gick vi upp halv åtta och startade dagen med en långpromenad i solen. De där första vårkänslorna kliade i näsan och jag kan nästan svära på att det låg och tryckte i rabatterna, vårblommorna bara väntar på att få titta fram! Efter promenaden begav vi oss till gymmet där Lotta väntade. Vi körde spinning + pump och damn it vad skönt det var! Underbara lördagmorgon. Efter en dusch och lunch är jag alldeles mör i kroppen. Jag tittar ut och ser solen skina och Domkyrkans torn glittrar i guld (mm jag älskar min utsikt) och trots att det bara tar en minut att trilla ner till närmaste uteservering som serverar semlor så känner jag bara för att krypa ner bredvid min baby och dricka kaffe i sängen. Just det, det är lördag idag. Och idag ska vi bara vara.
www.emeran.blogg.se

Flytt

Jag har en otroligt jobbig dag framför mig. Ska försöka göra allt för att vända det dåliga till något bra, men när känslan av att vilja krypa ner under täcket framför en film med lösgodis ständigt infinner sig, är motivationen knappast på topp. Önskar att dygnet hade fler timmar, eller kanske att jag var mer effektiv. Nu ska jag städa här hemma hos Lotta, hon kommer hem från Thailand imorgon och kommer som ni förstår vara sådär äckligt fräsch som man bara kan bli om man varit utomlands. Sedan ska jag släpa en resväska större än mig själv bort till Drottninggatan. Ett par kassar med porslin och en del mat ska jag cykla bort också innan jag börjar packa upp flyttlådorna och tar tag i allt som ska fixas i nya lägenheten. Inatt blir den invigd! Funderar på hur jag ska fira detta. Kanske ett glas rött och choklad till en mysig film? Nåväl, dags att göra ett ryck! PUSS


Mina favoriter


Mina två favoriter. Mila Kunis med sin underbart vackra klänning och Natalie Portman med sin vackra mage och välförtjänta pris.

Hello gorgeous

Är det möjligt, jag menar på riktigt, att bli kär i ett föremål? Rent så här teoretiskt så förstår jag de weirdos som har förhållande med möbler eller staket. Kanske inte staket direkt, men denna koffert fullkomligt älskar jag! Men eftersom jag har köpstopp så är denna bild det närmsta jag kommer denna skönhet. Men ni som kan, köp den för guds skull! Nu har Erik precis åkt hem och jag ska iväg och köra BODYPUMP snart. Kvällen borde tillbringas med tusen ärenden men det kan mycket väl hända att jag hamnar framför en film istället.. ;) Hej, vardagsångest!



Några mongon var det här!

Klockan är 6 och jag är på väg mot min andra dag på jobbet. Det fungerar lite som så att det är bara att bita sig i läppen och härda ut tills Erik kommer och hämtar mig klockan två. Då väntas plugg och träning och jag vet redan nu hur många timmars onda fötter som ligger framför mig så jag längtar verkligen efter att få komma hem och plugga. Så länge bjuder jag på en Andy som står i någon slags spagatliknande ställning utan att någon vet varför och agerar paparazzi medan vi ligger och glömmer bort både hur gamla vi är och att det finns någon morgondag. Några mongon med alldeles för många interna skämt med andra ord ;) Ha en underbar dag nu! Puss :)


Att ha sina mentalpatienter i släptåg



Fredagen spenderades med bål i mängder, passionsfruktdrinkar och kalla bacardi breezer med sushi. Vi spelade kotten, tecknet, kalla det vad ni vill men girlpower i sann ära slog vi killarna och firade hela kvällen. Vi skrattade bort timmar åt HEJ KNEKT och GODDAG DAM och fick klaustrofobi på Strömpis. Vi levde så mycket i nuet och det var längesen jag faktiskt gjorde det. Levde i nuet. Känslan av att skratta som om vi var de enda på jorden var en underbar känsla, och om de inte vore för passionsfrukt-drinkarna så skulle jag göra det oftare. Vi är inte unga för evigt, liksom. Och Andreas, Erik och Linnea. My lord vilken underbar kombi. Har en film jag ska överväga att lägga upp här från i fredags. Måste nästan göra det för en mer klockren Andy-licious-pose är svår att hitta!

Wakie wakie

Jag vet att jag varit dålig på att blogga och jag vet att ni undrar varför. Men lusten har varit noll och livet har liksom kommit i klämm. Vardagen tog över och orden ville inte ut, och jag tvingar aldrig fram något utan jag vill skriva för att jag just älskar att skriva. Haft ett par tunga veckor nu men det är inget jag vill måla fram här även om det hade varit skönt att få ur mig alla känslor i ord. Men jag kan sakta ner och berätta att jag fått min nya lägenhet, och den ska inom kort skuras ren och piffas till så ordet hem kan smaka gott i munnen. Skolan har legat på hyllan de senaste två veckorna, men tur nog var jag effektiv och skrev klart alla arbeten med en gång och legat så pass före i litteraturen att jag kunnat släppa skolan de senaste och det behövdes verkligen. Förutom en redovisning och en opponering har jag tillbringat dagarna med den mat jag velat äta och den dricka jag velat dricka. Med andra ord en ganska rubbad kost. Jag har spenderat dagar i Örebro och haft Linnea på besök, dansat runt om natten och kollat på alla avsnitt av Solsidan. Jag har sprungit med min musik i öronen och varit med mig själv, jag har försökt att komma på en balans som ska sätta sig bekväm i livet. Ni förstår, ett virrvarr av tankar som make no sense. Allt är i sin ordning med andra ord :)


RSS 2.0