I rush and rush until life's no fun



Snacka om att jag har mossa i mitt huvud. 9 timmars plugg igår, endast ett besök på gymmet för afropowerdance som paus, och 9 timmars plugg idag. Dagens paus blir också gymmet, fast ikväll blir det styrketräning. 12 sidor hemtenta på två dagar är inte dåligt, därför känns det riktigt härligt att belöna sig med en resa till Linköping. Dock slutar inte plugget här, från och med nu måste jag börja plugga på tentan som jag ska skriva i Linköping på måndag. Min panik är enorm, och mitt självförtroende är i botten. Men bitterhet försöker vi undvika, jag får i alla fall umgås med min älskade Lotta, Robert och förhoppningsvis en bunt vänner under besöket. Jag får kontra plugg, vin, plugg, vin för att hinna med. Nej, nu blir det bråttom! Träning, nytt tentaplugg och laga middag står på kvällens schema. Pusselipuss!

Veckans veckoslut verkar vara slut



Vilken fin helg vi har haft! Tacos, idol, sovmorgon och shopping. Igår gick vi på bio och köpte mer snacks än vad vi kunde hålla i. Tog en cider och en öl efteråt och pratade film och hade det supermysigt. Promenerade till bilen och upptäckte till vår förskräckelse att reg-skylten var stulen! Fick tillfällig panik och letade runt i parken i leran. Pratade till slut med polisen och fick som tur var klartecken att köra hem bilen. En öl är okej, konstaterade han. Skönt att vi i alla fall fick hem bilen! Idag har jag tvättat och pluggat hela dagen.. Får myror i benen!! Nu vankas det ett hårt träningspass och jag ska svettas och skaka som en HJORT! Pok :)

I keep my cards together with a blue rubber band



Nu har vi precis kommit hem från gymmet och vi båda är helt utmattade! Finns det någon skönare känsla en två skakiga ben och spysmak i munnen?? Nu ska vi ha obligatoriskt måndagsmys med levande ljus, Lite Sällskap och många kramar. Hoppas ni mår bra! POK.

Angående valet.

"Jimmie Åkesson, tjalala lala, Jimmie Åkesson, tjaaaa lalala lalala". Jag tror inte bara jag och Erik satt paralyserade i soffan med en skräcksula stämplad i pannan, eller jag hoppas snarare att vi inte var ensamma om det. De hade lika väl kunnat sjunga Liebe Deutschland eller något liknande och svängt med dödskalleflaggan. Bortsätt från idioterna till svenska medborgare som gjorde detta möjligt, så har vi alla andra ungefär samma känsla över att SD kom in i riksdagen, och det behövs väl inte sägas mer än så. Vi är i alla fall glada för Moderaterna och om jag känner Freddan rätt så löser han detta.

All the people hurried fast, real fast, and no one ever smiled.




Det är mycket nu, och bloggen är kanske inte det som har prioriterats högst precis. När jag fick frågan varför jag inte uppdaterar bloggen, avgjorde sekunderna att tänka ut vad som menades med "blogg" och "uppdatera" - att det kanske var på tiden! Just nu är det studier och tentaplugg som mitt liv kretsar kring. Det här ny-stad-nya-tag verkar funka för mig. Även när jag la upp ett ny-stad-ny-kropp-hård-träning-skit med mål att träna 1 pass varje dag, varje vecka, så har jag genomfört det. Har jag för mycket fritid är frågan? Kanske. Men svettiga danspass där musik och fett dallrar mig bort i dimman är kanske det som gör mig lyckligast konstigt nog. Även middagar och soffmys med älsklingen, jage i tvättstugan och promenader i höstregnet heter heller inte duga, det heter alldeles underbart.

Mama haven't you heard we sold out all over the world



STÖRT hur roligt vi hade igår. Miss Li rockade oss alla och den svettmängden vi producerade borde vi få pris för. Teddybears var absolut helt fantatsiskt bäst! Erik var i extas och frälst på samma gång, haha. Han hoppade seriöst över publiken av glädje, tror aldrig jag sett någon vackrare syn. Conventum var riktigt shysst, och att åka rulltrappor mellan våningarna kändes såå FABulous ;) Sköna människor, grymma dansgolv och billiga drinkar gjorde kvällen till den bästa! Nu ska jag hänga upp tvätten, talk to you later :)

It's SÅ



Ikväll blir det It's SÅ med liveband och FULLT ÖS på Conventum Kongress! Men först, pyramiden här hemma och föfest på stan. Nu ropar dom på mig här, vi ska leka fjortisar med straffklunkar och bubblande cider. PUSS!

Dessa tre höstdrömmar beställde jag precis.



Det finns ambitiösa studenter också finns det motsatsen, som brukar gå under benämningen pucko. Det sistnämnda är jag, vilket gör att det börjar brinna i knutarna. Tentor närmar sig, och för att sätta en skvätt grädde på moset pluggar jag just nu dubbla kurser. Så istället för att plugga sen jag kom hem från skolan har jag tillbringat de senaste tre timmarna åt shoppingsidor. Dock ska jag inte vara för hård mot mig själv, det är trots allt fredag kväll och jag har ju planerat in plugg i helgen. Dessutom har jag kämpat mig blå det senaste i skolan. Jo. Jaa. Jag förtjänade helt enkelt lite shopping. Mm det stämmer, riktigt bra jobbat faktiskt. (En inre dialog för att försvara eventuella misstag till något lyckat funkar alltid). Nåväl. Erik och Andreas är iväg och handlar ingredienser till pannkakor med grädde och sylt. Blir förmodligen pannkakstårta ikväll framför Idol. Nu sätter vi igång med fredagsmyset tycker jag! Puss :)

I will wait here for my man tonight, It’s easy when you’re big in Japan



Igår hälsade Eriks daddi på, vi åt sushi på East West och pratade, pratade, pratade tills mina ögonlock vek sig av trötthet. Tummen upp för en riktigt trevlig kväll! Liksom alla andra är även jag sjuk, men det behöver väl knappast upprepas. Det räcker nog med de 375 personer som uppdaterar oss på facebook dagligen om deras aktuella hälsotillstånd. Lika intressant varje gång, am I right? Idag har förtäringen av te och ipren ökat lavinartat, allt för att lura min feber och kunna vara den bästa hostess som möjligt går ;) Förutom att passa upp på Erik idag har jag lagat middag (baconinlindad sparris, kyckling, grönpepparsås och pasta), vi har ätit och druckit rödvin. Nu blir det mys i soffan med tårta och godis, Idol och sedan filmen Undergången. En av världens absolut bästa filmer, då kategorin krigsfilmer tillhör mina favoriter. Ha en mysig kväll nu! POK.

Nothing can make me love you less



En nyvaken kalufs och ett par små ögon, alldeles känsliga för morgonljuset. Tyst fnissar jag och sjunger försiktigt födelsedagssången. Jag vet att du älskar när jag sjunger. En kopp kaffe och prinsesstårta i soffan under täcket. Lovord om mer mys efter skolan.. Kommer hem från skolan och möts av världens vackraste kille. Så väl han vårdar sina ord och jag känner mig bortskämd.

Jag sitter med glansiga ögon och känner att nu får det inte plats mer inom mig. De starka känslorna sprutar inom kort som rök ur mina öron, bergochdalbanan i magen och blodet i mitt hjärta trimmas och snart tjuter loket av överbelastning. Jag blundar och hela min själ vibrerar. För mycket kärlek på en och samma gång. Under en och samma dag. Under ett och samma liv. Du är mitt liv. Grattis älskling.

Stadsvandring





Idag har vi fönstershoppat och gått stadsvandring på stan. Örebros stadsgator, butiker och miljöer runt slottet är supermysiga och Örebro har förvånadsvärt mycket bra och fina märken. Hittat massor med butiker som jag ska slänga iväg nästa lön på! Olala. Nu sitter vi och hårdpluggar här hemma. Jag dansar mig igenom satsled, fraser och adverbial i positionssheman och Erik ligger i soffan och läser om Asketismen, organisationens och autenticitetens tidsepoker. Okaj. Nu måste jag fortsätta hitta adverb i meningar, innan myskvällen drar igång om ett par timmar. Biggest Loser Sverige och Lite Sällskap har ju premiär ikväll! Oj vad här ska gottas! MÅ VÄL ÄLSKADE VÄNNER. PUSS!

Une maison, notre maison!



Det bästa som finns är att trivas hemma, längta hem och njuta av att kunna vara hemma. Ligga med datorn på magen i soffan, lyssna på favoritlåten och dricka en kopp te. Ha Erik i närheten, men inte för nära. Bara sådär på lagom avstånd vilket gör mig alldeles varm och trygg. Ensamtid samtidigt som man lever samboliv. Den kombinationen är magisk. Magiskt är också när en välbekant doft lägger sina två läppar mot min nacke och kurar ihop sig bredvid mig i soffan. Knäpper sin hand i min och säger Jag har saknat dig, trots att vi båda vet att det bara har gått en timme. Magiskt är att få dela sin fånighet med ett annat fån, där man inte bryr sig om vad världen tycker. Där endast våra regler styr, och de murar vi byggt upp kan ingen riva. Någonsin. För i våra ögon är vi världen, vi konstruerar den och vi bestämmer. Vi blundar för onda blickar, vi blundar för dem. Vi lever här och nu, som vi vill, det är vårt liv och vi vill inte missa en sekund av oss själva. Tänk, känn, gör dig själv fri. Var den du är, då är du som bäst.

Med ena foten utanför



Igår hade vi tacomys här hemma, drack vin och spelade kort. Supermys! Sen drog vi in till Kungsgatan 1 och lyssnade på lite livemusik (ett världsband) och drack världens godaste Mojito!! Vi fortsatte sen mot Pitchers där alldeles för dyra, och för att inte tala om hemska, drinkar köptes och förberedde oss inför nästa hak. Strumpis avslutade kvällen med dans, konstiga konversationer med nya människor, eller ska jag säga tuffa killar som inte hamnat i målbrotten än men ack så gärna ville bråka. (!!) Åldergränsen för kvällen kändes missförstådd, och med det sunda förnuftet i behåll avslutade vi kvällen med en taxi hem, INNAN det stängde. Hemma bjöd jag på fyllekäk innehållande polarkaka med alla sortens pålägg, grabbarna deckade till slut i soffan och kvällen kändes ändå jävla najs alltså.

Laughing so hard you think they're 'bout to choke



Promenaden hem efter skolan idag, och efter ett träningspass på gymmet, därav träningskläderna. Seminarium inledde dagen med herr Mummel, som både ska dra skämt och röra sig så att känslan av att vilja dö sprider sig genom kroppen. Självklarheter, drabbel och imitationer av en sjuåring fick mig till slut att kräkas inombords, och efter tvåhundra fantasier om hur jag skulle hänga mig själv var lektionen äntligen över. Gick då till gymmet och körde ett pass, sen mötte jag upp Erik och åt lunch i skolan tillsammans innan vi promenerade de korta tre minuter hem. HUR NAJS. Puss!

Sommarminne #1


Haha, skrattar lika mycket varje gång jag ser det här klippet. Jag älskar framförallt starten när Erik bossar över oss andra för att han var typ "kapten" eller nåt. Förstår fortfarande inte hur vi lyckades paddla från Gillvik till Hästholmen, och jag förstår verkligen inte hur vi lyckades med hjälp av en spikig planka och en kanot med hål i hela botten. Haha, det var så strömt så vi fastnade där ute ett tag och jag trodde jag skulle börja gråta. Sen skrattade vi så mycket så jag höll på att kissa ner mig.

Nyinkommet till lägenheten



Vi har letat som galnar efter en lexingtonbutik här i Örebro och hittade idag en supermysig butik som hette Inne-Ute på Stallbacken. Där köpte vi den här fina pläden med stjärnorna, som även går att vända så att den blir vit med blåa stjärnor. ÄLSKAR DEN. En liten "brevlåda" att lägga nycklarna i köpte vi där också, riktigt praktisk eftersom Erik har det lite svårt med ordningen. Vi hittade även (äntligen) en dörrmatta! Som vi har letat runt efter den perfekta. Vad tycks?

So he grew healthy aloe vera plants by the window



Jag älskar hösten. Låt löven falla mot det kalla gräset. Låt dess nyanser skifta i de vackraste färgerna. Låt dem krattas i stora högar, låt dem underhålla barnen! Frysta nypon och varm soppa. Varma benvärmare under stövlarna vid långa promenader. Rosiga kinder och levande ljus. Ett mörker som gör dig trygg, musik som gör dig stark. Långa bad och mysiga tofflor. Lovely autumn.

RSS 2.0