Winter

Hej alla glada! Ligger nerbäddad i sängen och trots en varm dusch, raggsockar, myskläder och täcke så huttrar jag. Både jag och Erik känner oss febriga, typisk när nyår vankas imorgon och man vill vara pigg! I alla fall. Har spenderat en natt ute på Hönö. Ätit massor av mat och gått långpromenad längs hamnen. Kollat på film och slappat i soffan, och legat och läst långt in på natten. Gjort ingenting med andra ord, precis så det ska vara ;) Idag har vi varit i stan och fikat med Charlotte, pratat massa skit och haft det mysigt. Därefter åkte vi hem till Eriks mamma på middag, helt underbart! Vi åt länge länge, pratade om allt från himmel till jord, medan herrarna skålade i Calvados och rökte cigarr. Haha, helt fantastiskt. Nu ska vi sätta på en rulle här och kura ihop oss under täcket, värma oss med te och hoppas på att vi blir friska tills imorgon. Då vankas en helt magisk kväll! Puss :)
www.emeran.blogg.se

I just wanna be here beside you, stay until the break of dawn

Dagen har spenderats med min babe och min käre far. Han är en sådan far som drar alldeles för många skämt för sitt eget bästa. Som sjunger alldeles för högt och som ännu inte har insett att jag passerat 8 år. Vi strosade runt på Kungsmässan och trånade efter kläder som inte var på rean. Jag köpte en vit skjorta till Erik som han ska vara fin i på nyår. Sedan njöt vi av sushi och drack kaffe. Gick på systemet och laddade upp inför nyår. Hade en väldigt mysig dag helt enkelt :) Nu ligger jag i Eriks säng och har precis kollat på en barnfilm och ätit lösgodis, fått popcorn serverat och lekt med Eriks lillasyster. Erik är på hockey och ska dricka bärs i stan med polare så jag har kvällen för mig själv :) Nu ska jag sätta på en serie innan jag somnar, imorgon ska vi upp tidigt och åka ut till Hönö! :D
www.emeran.blogg.se
Bild på mig och Linnea från i lördags :)

Annandagen

Uppdateringen fortsätter, som folk har tjatat! ;) Gårdagen spenderades med min underbara big sister, hennes pojkvän, hans familj, my little sister och min underbara Erik på Bergakungen. Vi såg Änglagård och den var vansinnigt mysig! Bio är perfekt bakis-göra, minimal ansträngning. Efter filmen åkte vi hem och chillade hos Maria, åt dumle och pepparkakor med ädelost. Åkte sen hem till Erik igen och där bjöds det på julmat :) Efter maten var jag så enormt trött! Hela mitt ansikte ömmade efter den hemska natten, jag var fortfarande frusen och baksmällan var ett faktum. Jag kröp ner i sängen och somnade redan klockan åtta, och vaknade inte fören imorse runt halv tio av att Erik packade för att åka till Skåne över dagen. Jag har sovit typ 14 timmar, haha gött! Erik spenderar som sagt dagen i Skåne, hans syster bor där. Jag brukar alltid följa med, men jag orkar helt enkelt inte idag. Ska mysa här hemma hos Erik istället, lovely! Och senare idag ska jag kila över till mamma och umgås med henne och lillasyster. Perfect! :-)




Juldagen

Juldagen spenderades först med middag hemma hos Erik, ett glas rött och Eriks underbara familj. Jag spelade dans Wii med Eriks lillasyster medan alla andra drack kaffe där nere och hörde duns duns av våra stela danssteg. Därefter gick vi ut i vad som kändes som trettio minus, åkte hem till Linus där det bjöds på drinkar och glada människor. Jag och Linnea skrattade lungorna av oss, ramlade ihop, och skrattade ännu mer. När tiden var mogen tog vi vagnen till Berså där vi hade vip och slapp den gigantiska kö som garanterat hade förintat oss i denna kyla. Väl på Berså dansade vi oss svettiga och jag köpte överdrivet många shots.

Många skratt och danssteg senare förstördes kvällen ganska drastiskt. Någon tyckte inte om att se mig glad och lycklig, någon hade psykiska men eller bara var allmänt dum i huvudet. Började putta på Linnea och trodde vi hade gått före i kön till garderoben. Jag försökte lugna och säga lugnt att vi stått i kön hela tiden. Då matar kärringen ett slag hårt som betong och knockar mig rakt på näsan. Jag faller ihop på golvet och ser stjärnor. Människor skriker och försöker få upp mig men jag ramlar ihop igen och tror att jag svimmade för en sekund. Kaous utbryter och jag blöder från näsan och vinglar mig ut i armarna på en tjej och jag gråter och gråter. Erik kommer ut och håller om mig och släppte mig inte på hela natten.




Julafton

Julafton var magisk! Blev bortskämd av mina fina systrar med så mycket paket att jag inte vet hur jag ska få med mig allt hem till Örre igen. Vi öppnade paket i över två timmar, åt världens godaste kalkon och gravad lax. Fick finbesök av våra fina pojkvänner. Gjorde julklappsleken och skrattade. Kollade på film från när vi var små, fick se Erik rodna och älska mig kanske ännu mer? Haha, det var ljuvligt helt enkelt. Sen kväll tillbringades hemma hos Erik där jag fick fina paket och ännu mer mat.
Jag har världens bästa familjer!


Imorgon smäller det

Imorgon åker vi hem till våra underbara! Det ska mysas i soffan, i jacuccin, ätas god mat och gosas med familjen. Vi firar hos både min mamma och hos Eriks pappa på julafton, och resterande dagar ska vi hinna med att hälsa på Eriks mamma och min pappa ute på hönö. Syskongos ska hinnas med, fika med saknade vänner och sälvklart en hel del skålande ute på dansgolven. Kommer bli amazing! Mamma skickade precis ett julkort över mejlen, haha. Ser att datakunskaperna från 90-talet fortfarande sitter i. Men omtanken är ju klockren, men frågan är varför det är en bild på mig när jag är liten? Haha, mamma.


Shopping

Tillbringat hela dagen istan och köpt de sista julklapparna till Eriks syskonbarn. Som vanligt får babykläder själen att mjukna och ett ständigt leende intar sig där man som ett fån håller upp plagg efter plagg - hur små skor kan man tillverka egentligen? En lunch på Jensens hann vi även med, och några köp till mig själv råkade mitt bankomatkort roffa åt sig. Två grymma jackor som kommer sitta fint i vår, eller redan nu över klänningen eller till jeansen. Trots fullt av folk på stan ser Tärnvägen numera ut som zombieland. Det ekar tomt och jag lovar att vi är de sista som är kvar av alla studenter. ;-)



Äntligen jullov!

Trots strul med min studiegång, ohjälpsamma studievägledare och allt annat jobbigt som har med skolan att göra så tar jag nu jullov! Jag orkar inte tänka på våren, om jag över huvud taget ska fortsätta läsa här i Örebro eller något annat som har med framtiden att göra. Jag orkar helt enkelt inte! Så nu ska jag bara vara ledig, åka hem till kullavik och hönö och bara njuta av att vara pluggfri. Hoppas bara inte vi tvingas spendera julafton på tåget, SJ går ju som bekant inte att lita på.
Nu ska jag fira att alla arbeten är inlämnade och att jag har över två veckor ledighet framför mig :-)


Pyssel



Dagen har spenderats i sann atelje-anda, haha. Har skissat, målat och fyllt i med vattenfärger och lyssnat på underbar musik hela dagen. Så himla mysigt! Nu ska jag laga tacos till mig och min prins, sedan ska vi tacofrossa i soffan, dricka julmust och äta lösgodis till en mysig film. Puss! :)

Wear scarves just like a noose but not 'cause we want eternal sleep

Äntligen är sista seminariet avklarat för den här terminen! Nu är det bara två arbeten som ska kraffsas ihop och slängas in tills på onsdag, sen är det juuuvlll :-) Haft en sjukt lång dag idag i skolan, från tidig morgon till sen kväll. Är så trött så jag ser i kors! Men bortsett från allt plugg har dagen spenderats med goa tjejer och alldeles för mycket skratt :) Nu vankas ett glas rött i soffan med myskläderna på, framför en film och med en varm gosig kille som kudde. Lovely! Bjuder på en bild på mig och Andy så länge ;-)


Inredning



Gamla barnskor är det absolut finaste som finns. Just nu står ett par ljusrosa tåspetsskor på vår vita steghylla, men det som saknas är ett par slitna gamla barnskor. SÅ i jul får man passa på att rycka åt sig några godsaker att ta med sig hem. Erik sägs ska ha ett par alldeles ursöta skor från när han var liten och dem ska få en egen plats på steghyllan :) SÅ FINT!

Pass out at three, wake up at ten, go out to eat then do it again




Bjuder på några bilder som lovat! Paketleken igår var riktigt lyckad, nära slagsmål mellan Friddan och Andy, besvikna utrop och panikartade känslor skapade den rätta stämningen ;) Jag kammade hem några godsaker, men nöjdast var nog Frida över hennes ljusstakar från Rusta för 10 spänn styck, haha. Efterfesten pågick länge och slutade i tv-spel, redbull och bus i snön.. För att senare avslutas i soffan med heta, allvarliga diskussioner om skolpolitiken, och alkoholens bubblor gjorde oss (misstänker jag) lika djupa och kloka som ett bananskal.. Man I love college!

Julfest



Tack som fan alla som kom igår! Hade sjukt roligt, trevligt och mysigt! Ska bjuda er på en fet bildbomb lite senare, men först ska jag mysa ner mig i soffan med grabbarna och kolla på Christmas Carol med Jim Carrie. Så sjukt bra! Vi har mysdag här hemma med pizza och cola, och jag mår konstigt nog alldeles alldeles fantastiskt...! Hoppas ni mår förhållandevis bra idag, trots alla julshots och allt julgodis vi tryckte i oss igår ;) Och hoppas givetvis att ni hade en lika magisk kväll som jag hade! Lots of love

Lovers

Haft en sjukt intensiv dag idag, eller i alla fall i jämförelse med en slapp studentvardag, och med tanke på den sjuka mängden snö som lyckades hålla tag i benen och gjorde varje steg till ett träningspass! Gick upp sju och gick på föreläsning om stjärnhimlen och gyllene snittet. Okej. Därefter mötte jag upp Erik och vi åkte in till stan, njöt av sushi och handlade julklappar. Fick köpt en superfin julstjärna till vårt fönster också, och lite gotta till imorgon :) Tusen påsar senare (aj min rygg) sprang vi ikapp en buss. Jag hade ett litet bråk med busschauffören (jag må se snäll ut men är fan inte rädd för att skälla ut folk som beter sig som idioter). Väl hemma blev det pyssel, sen iväg till gymmet för Zumba och shit bananas vad trött jag blev! Skakade hela vägen hem på cykeln. Nu sitter jag nyduschad i myskläder, mätt i magen och har haft en riktigt jäkla rolig dag ändå. Skrattat och dummat mig, flamsat, skämt ut mig och bara varit. Nu ska jag återgå till myset! Puss :)


My baby is back!

Äntligen har jag dator igen! Ni anar inte (eller jo det gör ni nog) hur skönt det är! Tur att man har en pojkvän som är datanörd och kunde formatera om och installera om så jag nu har en i princip helt ny dator. Dock suger acer get, har liksom bara haft datorn i ett år och den går sönder, så ska börja spara till en mac så fort jag bara kan. Eller kanske en ipad med tangentbord till, lagom snyggt och totalt meningslöst! ;) Kollade på en idag, och den ser exakt ut som en iphone fast större.
Anyway.. Ett glas rött är upphällt, let's the fredagsmys begin.


LilaElla

www.emeran.blogg.se
Mina älskade ljusstakar från LilaElla har kommit, de är vita shabby chic och har hög mysfaktor! Älskar att man kan få härlig julstämning utan massa krimskrams i rött och grönt. Kan ni fatta att det bara är 9 dagar kvar till jul? Jag kommer ha 2 veckor jullov och jag toklängtar! Längtar hem till vackra Göteborg som alltid är så fint julpyntat, som alltid bjuder på julshower på avenyn, vacker musik och för att inte tala om Jul på Liseberg. Åh!

Hilarious


www.damnyouautocorrect.com
Hur klockrena är inte dessa då? Hittade länken till denna hysteriskt roliga sida via attvaranågonsfru blogg och satt halva föreläsningen och kluckade skratt, mestadels inombords, men antagligen hade jag inte varit så diskret som jag trott. Gå in och njut, helst när ni är lite halvtrötta och flamsiga som jag var när jag kollade: www.damnyouautocorrect.com :D

Give me that slow knowing smile

Vilken vacker dag! Sjunger ikapp med Lisa Ekdahl samtidigt som jag städar lägenheten för sådär tredje dagen i rad (gud jag måste lida av något tvångssyndrom) men vad gör det så länge solen skiner och öppna upp ditt fönster spelas på högsta volym. Idag ska jag uträtta ärenden och handla med cykeln. Bilen vägrar starta, så tre paket från posten, toapapper, mat och julklappar ska jag försöka få med mig hem. Detta ska bli en syn för gudarna! I detta vinterlandskap och allt, ojoj.. Men men vad gör man ;) Ha en underbar dag nu! :)
www.emeran.blogg.se

Ladies don't worry cause they got plenty more

Åh, jag vill så gärna ha en vit tv! Frågan är hur jag ska övertala Erik? Hum, tricky one.. Jag måste i alla fall börja spara! En snygg Samsung hade jag inte tackat nej till Tomten, du får gärna sponsra mig! ;)
www.google.com

Today

Dagen började med min kick-ass grupp, vi pluggade flitigt hela morgonen och höll sedan redovisning under seminariet. Efter skolan blev det ett pass på gymmet, och sedan dess har jag tillbringat dagen hemma i soffan. Har skrivit julkort till de underbara i min omgivning och bara pysslat :) Ikväll laddar vi inför säsongs-avslutning för Dexter, världens absolut bästa serie! Både jag och Erik är totalförälskade i Mister Michael C Hall!
www.emeran.blogg
Älskar den här bilden på mig, syrran och världens sötaste bebisprinsessa. Erik... Känn pressen!!
www.emeran.blogg

Tredje advent

Efter en dag med plugg på skolans bibliotek styrde jag upp lite adventsmys här hemma. Vi har bakat massor av lussekatter och lyssnat på julmusik, så nu har vi julfika i några veckor i alla fall :) Nu ligger vi i soffan och dricker glögg, så himla gott! Trivs så bra i vår mysiga lägenhet, och med min bästa vän bredvid mig kan livet inte bli så mycket bättre just nu :)
www.emeran.blogg.se

Blow bubbles with my gum, take photographs and have fun

Nyss hemkommen från stan, har tillbringat hela morgonen och förmiddagen åt julshopping :) Så härligt att strosa omkring bland julstämningen, kolla i affärer i sin egna takt och köpa massa saker åt sig själv som egentligen inte alls var tanken ;) Satte mig och åt sushi på Sushibar också, och pratade ikapp mig med några gosiga vänner som jag inte hunnit prata med på länge.. Så härligt! Nu ska jag bädda ner mig i soffan och ha Vänner-maraton, äta lösgodis och dricka te. Finns inget mysigare än lördagar! :)
www.emeran.blogg.se

Hemmamys I'm in love

www.emeran.blogg.se
Kvällens mys-outfit ;) Det bästa med vintern är helt klart... Att vara inomhus! Så skönt att komma in, ta en varm dusch och ta på sig mysiga kläder när kylan ligger utanför.. :) Kom nyss hem och jag är helt slutkörd, ramlar nästan så fort jag ställer mig upp för mina ben skakar så. Vill bara ligga i soffan med vetekudden och mysa framför tvn, men måste laga middag för snart kommer Erik hem från jobbet. Men sen, sen ska jag inta soffläge! Final i Idol är ju ikväll :) Vem vill ni ska vinna? Mina favoriter har redan åkt ut, så jag vet inte riktigt än.. Jag hejar på den som vinner helt enkelt ;)

Pepparkaksbak!

www.emeran.blogg.se
Hur fina är inte mina pepparkakor och hur mysigt blev inte vårt pepparkakshus som vi gjorde igår? MUMS! Vi hade en supermysig kväll här hemma igår :) Lyssnade på julmusik, drack vin, åt godis och pysslade och pyntade medan vi sjöng med i alla jullåtar, haha. Så sjukt grymma är vi - utan mall och utan hjälp egendesignade vi detta magnifika hus! Nu luktar det alldeles sött och godis här hemma, så härligt ;) Nu ska jag hoppa i träningskläderna, ska iväg till gymmet och dansa! Sedan blir det lite styrka innan fredagsmyset drar igång ikväll :D Ha en underbar fredag! Pussssssssssss

Despicable me

Har musiken på högsta volym och springer runt i lägenheten och försöker bli klar för att cykla till skolan. Men kan inte fokusera, haha, får gå baklänges hela tiden för att komma på vad jag vill! Ser helflummig ut ;) Ska träffa gruppen nu för lite team-talk, sedan vankas seminarium. Ska försöka fokusera men jag är så pirrig och längtar så till ikväll! GAH! Förresten, igår såg vi världens mysigaste film. Haha, ni måste se den! PUSS :D
www.emeran.blogg.se


You make me happy

www.emeran.blogg.se
Världens sötaste pojkvän kom precis hem med en stor röd ros till mig. Åh! Och ett paket innehållande en galet fin tvålpump som vi haft innan men som klantskallen gjorde sönder för ett tag sen, haha. Tvålpumpen är så romantisk och lantlig och kommer från en underbar butik här i Örebro som heter Lauras House. Där finns bland annat doftpåsar, New Port väskor och lyxig inredning :) Check it out! Nu ska jag laga tacos, sen duka upp massa godsaker, för ikväll gäller inga undantag - mys är det som gäller! Ha en lovely onsdagskväll nu!

Ps. När jag inte trivs med någon i min omgivning och när folk beter sig som idioter mot mig, är dryga as hell, och när jag känner mig ensam i en ny stad.. Då är det magiskt att få komma hem till min underbara fästman. Fy fan vad jag älskar dig Erik.

You only have yourself and yourself only

Ren lycka att den teoretiska biten är över i den här kursen. Bara det pedagogiska kvar, och i vanlig ordning är det som känt ganska flummigt. Ska läsa lite litteratur nu inför föreläsningen klocka ett, sedan blir det styrketräning på gymmet. Ikväll ska jag ha egentid! I need it! Pyssla och lyssna på Rihanna, måla naglarna och ha hemmaspa med alla oanvända produkter som står och dammar i badrumsskåpet. Göra dipp och läsa en bok :) Ne, nu ska jag kicka igång den här dagen, veckan måste gå fort för jag vill ha helg NU!
www.emeran.blogg.se

En ny kärlek

www.asos.se
Klickade precis hem denna fina väska, den kommer passa utmärkt till en beige, brun eller svart klänning i vintermörkret. :) Kände att jag var värd ett köp efter en dag med mycket känslor, vilket är extremt utmattande. Och vi tjejer är ju experter på känslor, att känna för mycket och tänka för mycket. Vi är för godhjärtade för vårt eget bästa helt enkelt. Legat i soffan och snyftat hela dagen men nu mår jag mycket bättre. Inte bara pga av shopping såklart, har kollat på mysiga serier, värmt mig i myskläder och bara tagit hand om mig själv :) Imorse hann jag med att skriva en lång tenta också, hoppas verkligen den gick bra nu, och efter tentan gick jag till gymmet och körde slut på mig. Så lite har jag fått gjort idag. Nu ska jag ha myskväll - har en dejt med ett glas rött framför dokumentären om skönhetsoperationer. Puss!

Ljuvligheter för hem och själ

Äntligen får jag lite tid vid datorn! Eftersom Erik spenderar sådär åtta timmar om dagen åt att sitta vid datorn och spela, och eftersom min dator har gått sönder, får jag inte så mycket tid att sitta.. Men nu så! Har pluggat matte hela dagen, så ögonen blöder och hjärnan bubblar just nu. Ska bli så skönt att få denna tenta överstökad imorgon. Sånt himla slit är det med matte! Hoppas hoppas jag klarar den!! Jag måste klara den! Nu ska jag mysa med vetekudden och kolla ut lite julklappar åt mig själv innan jag tar tag i plugget igen.. :)

Dessa två ljusstakar hade passat i fönstret i arbetsrummet, bredvid den vita segelbåten i trä. Måste bara kasta ut den rosa lampan som står där först ;) Levande ljus är så mycket finare!
www.lilaella.se

Ett halvår känns som miljoners triljoners år. Baby please please don't leave me!


Friday we were in love

Några bilder från i fredags.. Höjdpunkten var absolut Malins gudomdligt goda julshots! Idag är det söndagsmys som gäller, andra advent är här och man måste ju bara mysa då. Trots lite tråkigheter och en viss besvikelse på vissa människor försöker jag göra det bästa av situationen och tillreder potatisgratäng, stekt lövbiff och jensens wiskeysås :) God mat, ett glas julmust och mys i soffan löser de flesta sura minerna ;) Hoppas ni får en mysig kväll! :)

There's that one person you'll never get over no matter how long it's been

Gårdagens. Är riktigt riktigt sliten idag, men jag tackar gud för onlinepizza.se! Har legat i soffan hela dagen, käkat pizza och kollat på julfilmer. Funderar på vad man ska orka göra ikväll.. Ut och äta i stan eller se en krigsfilm och äta gott hemma? Ska ladda upp bilderna från igår och bjuda på om en stund också.. :) Bara internet slutar bråka med mig. (Baby, we're the best, fuck the rest)!

It's the wrong kind of place to be cheating on you

Min dator har gått sönder! Därav dåligt bloggande... Veckan har mest bestått av skola varje dag och träning, tenta vankas på tisdag och paniken kryper i min kropp! Idag tog vi oss ut i typ 30 minus och handlade lite julklappar, och eftersom jag började redan i augusti är jag nästan klar ;) Bara Eriks familj kvar! Mycket mysig dag iaf, med god sushi på favoritstället, och flera stelfrusna tår senare tillbringade jag minst en halvtimme i en kokande het dusch. Underbart! Nu sitter jag med myskläderna på, pluggar matte och väntar på mat och ett glas rött. Kvällen ska tillbringas i soffan framför lyxfällan!


RSS 2.0