Harry Potter

Nu ska vi iväg på bio och se Harry Potter och dödsrelikerna! :-) Kanske inte Eriks favorit direkt haha, men jag är som besatt - jag fullkompligt älskar Harry Potter. ÄLSKAR! Åh, bara musiken gör mig lycklig.


Hemmakväll is tha shit

Mysdressen är på, musiken är på och ljusen är tända, dags för räkor och kortspel. Underbart att ha en krogfri helg, vette tusan när det hände senast, men skönt är'e! Nu ska jag koka ägg och duka bordet, killarna är på ingång och ett glas vitt ska fyllas! Ha en mysig lördag mina vänner, ute på dansgolvet i dimman eller hemma framför tvn eller vad ni nu än gör :)


Sushifest!

Underbar kväll igår! Vi drack vin och gjorde egen sushi som blev super super god, och vi var mäktigt imponerade över våra dolda sushi talanger ;) Efter ett rejält moffande spelade vi Geni frågesport, så sjukt roligt, och många skrattanfall senare vann jag och Frida över killarna - girlpower!! Nu ska jag fortsätta plugga, sen ska jag sätta på en mysig tjejfilm och äta godis. Erik är på jobbet och det är så skönt med egentid och en lägenheten för mig själv, innan det vankas räkfrossa ikväll med killarna!



Fredagsmys aka Fridismys

Slår in julklappar och har det allmänt gött, I like it-like it! Ikväll blir det dundermys med Fridis :) Vin, kex, ost, mmmm sa jag mys sa jag?! Vi ska försöka oss på att göra egen sushi också! Får se vad våra två akademiska hjärnor kan koka ihop för gotta. Hiss eller diss, let's figure out! ;-) Men först - Zumba!!


Just gonna stand there and watch me burn

Dagen har spenderats först i skolan med dubbla föreläsningar, och då det handlar om matte går man därifrån med migrän och självmordstankar ungefär... Blev på mycket bättre humör efter ett besök på IKEA och efter att dessa fina skor inhandlades som jag spanat efter i typ två månader! Egentligen har jag köpstopp gällande skor, men kände att eftersom jag nästan bara har svarta skor så behövdes ett par bruna. Smart tänkt där! Nu ska jag dricka julmust, äta clementiner och kolla på Cougar Town :-)


If you're playing me for a fool I will lose my cool



Rihannas album Loud kommer gå på repeat här hemma, på träningen och på dansgolvet i vinter. Hur peppad blir man inte att dansa till S&M, och hur bäst är inte denna låt Man Down? Helt amazing är den här tjejen. Eller ska man säga kvinnan? My lord! Rum bum bum bum..

Gött mos över dos

Jag sitter och skickar en grej från Eriks mejl till min mejl. Precis när jag tryckt på skicka dyker ikonen upp "Du har fått ett nytt e-postmeddelande från Erik Andersson" helt i sin ordning. Men istället för att agera normal utbrister jag "Nämen har du skickat ett mejl till mig?" och tittar förvånat på Erik. Varpå han tittar på mig som om jag var från Mars. Han bara skakar oroligt på huvudet med förvirrade ögon, på gränsen till tårar, innan garvet kommer som i ett vulkanatbrott. I samma sekund inser jag att jag seriöst lider av någon mental störning och ramlar av stolen så jävla dum i huvudet jag är. Hahahaha jag dööör hur puckad man kan va! Vi överväger att låsa in mig på Kumla mentalsjukhus.



Details



Ööö hej grymma kamera!? Åh jag är verkligen levande död idag, vill sova hela dagen egentligen. Se på en mysig film och äta morötter med dipp.. Men nu måste jag rätta mattetal, och sen väntas möte med studievägledaren klockan två. Vi ska se över hela min utbildning och jag ska kolla möjligheterna att förlänga min utbildning och läsa till idrott. Sen väntas ännu mera plugg så det är bara att sätta igång...!

Do you know how to pony like bony maroney



Såhär ser hästarna ut! Dessa beställde jag från lilaella.se och de var ju ännu finare i verkligheten! Stabilare än vad jag trodde också, och det enda som fattas nu är fyra ljus och den första advent. Nu ska jag ta ut maten ur ugnen och äta och titta på vänner med baby ♥ Puss

Nytt nummer!



Finally har jag en mobil igen, sjukt vad handikappad man blir utan! Så nu mina vänner går det att få tag på mig igen, dock med nytt nummer. Så radera det gamla så skickar jag ut det nya! Det fina ordning&reda fodralet fick jag av min älskade Lotta :-)

Helgens i triss



GAH äntligen har min iphone 4 kommit! SOM JAG HAR VÄNTAT! Satt på mattelektion när ett sms bekräftade hemkomsten och med en väldig fart försvann jag ut ur klassrummet och hem, haha. Lite andra roliga paket har trillat in på dörrmattan idag också, ska visa er sen hur fin min egenkonstruerade adventsljusstake blev! Jaja, här ska installeras appar! :D

Lördagen



Några bilder från lördagen då vi drog igång en spontanfest hemma hos oss med alldeles för många sura drinkar för min del, kortspel och roliga fyllelekar. Vi stressade oss in till krogen för att dansa benen av oss, och trots lite drama drama och en hemsk vurpa utomhus i en trapp täckt av snö och is med tusen ögon strirrandes på mig, så måste jag medge att kvällen var FABULOUS! :)

September I'm in love


Shake all your troubles away

Dagen har spenderats med min mattebok, vilket gett mig ett smått illamående blandat med kräkkänslor. Mindre najs. Behövde skaka av mig mitt dåliga humör, så jag drog till gymmet och körde hip hop och latino moves, och sedan en timme styrka. Så jäkla underbart! Är som en helt ny människa! Ikväll blir det tacos, vin, choklad och idol :) Det enda som saknas är någon att dela kvällen med..

Kom hem nu älskling!


My little pony


Har beställt fyra stycken av dessa fina hästar i vitt shabby chic, och tänkte använda de som en adventsljusstake. Dock tänker jag inte rada upp dem så att de sniffar varandra i röven som på bilden, men ni förstår säkert principen ;) Vill så gärna ha in julstämningen nu! Slagit in lite julklappar precis och det är ju så mysigt! :)

In the morning I'll be with you

Jag har suttit ta mej sjutton hela dagen med den här hemtentan, men lyckligtvis skrivit klart alla frågor redan! ;) Skönt! Var och körde ett step-pass och styrka på gymmet precis, behövde verkligen rensa huvudet. Underbart! Nu har jag duschat, fixat till det här hemma och lagat lyxmat till min älskling som snart kommer hem från jobbet. Tänt ljus i hela lägenheten och mysfaktorn är hög denna onsdagkväll. Middag och lösgodis framför tv:n står på kvällens schema :)

Den här fina klockan har jag klickat hem, hoppas den kommer snart!


Djupt försjunken i uppsatsskrivande

Sitter och knappar på min hemtenta. Har varit uppe sen 07.30 och skrivit. Ljusen är tända och musiken är på lite avlägsen i vardagsrummet. Frosten ligger helt vit utanför, det ser snuskigt kallt ut idag. Men jag sitter med mysdressen på och slipper den tjocka dimman utanför. Så himla mysigt, trots en uppsats med lika svårdefinierade begrepp som universum är stort. Men inte ska jag gnälla, Erik är och jobbar i Marieberg och kommer inte hem fören sent ikväll. Skönt att vara ensam, inget som distraherar mitt skrivande. Fan, nu är pausen slut. I'll be back.

Inspiration



Så fort pengarna trillar in på kontot nästa vecka är det dags att införskaffa lite nytt till lägenheten, det är på tiden! Tusen saker står på min önskelista och det kryper i fingrarna. Samtliga plock kommer från Ellas och det finns mycket mer där att hämta. Ögongodis.

Lördag

Efter en hel dag i soffan igår framför mysigaste julfilmen Ensam Hemma 2, ryckte vi upp oss framåt kvällen och åkte in till stan. Efter en räkcocktail och en fisherman shot vaknade jag till liv igen, och det var först då som bakfyllan lade sig. Jisus! Vi drack någon motsvarighet till mojito på ett nyhittat hak med billig öl, och pratade massa skit. När folket begav sig ut på krogen hämtade jag och Erik mat på Donken och tog bussen hem istället, så himla skönt! Vi tog en promenad och garvade ihjäl oss, sedan la vi oss i soffan framför Wolf i myskläder och jag somnade så himla utmattad men så himla nöjd nöjd nöjd. Underbart när man får känna så! Hoppas ni hade en bra lördag :)


Vad hade jag gjort utan dig, världens bästa vän

Ain't got no time for no haters, just live your life.

Shit vad bakis jag är idag men shit vad roligt vi hade igår! Det är smällen man får ta när man kör shot-lekar med sprit som smakar godis. Aj aj aj mitt huvud. Efter mycket gotta och roliga lekar hos Andreas styrde vi kosan mot Strömpis, och trots att jag hinkade vatten som en galning hela vistelsen visste jag knappt skillnaden mellan dansgolvet och taket. Herregud säger jag bara. Jag har ont i hela kroppen idag! Spenderade kvällen med en Malin, CRAZY vad roligt hon och jag hade!! Mot slutet träffade jag på grabbarna igen och tillsammans körde vi sista rundan, gosh vad bra ni är killar!

Väl utanför Strömpis bjöds det ingen fylle-korv som jag hade hoppats, endast fylle-bråk och snack med Polisen. Ajdå, inte bra alls. Andreas åkte i asfalten och Erik blev upphånglad av en kille som ville blanda saliv i form av hotelseord. Jag flög givetvis emellan och vips var snuten där. Drama drama drama! Anyway, tack för igår guys, ni är bäst!!


Dansa dansa waka waka zumba fredag!

Thank god it's friday! Finns det någon bättre magkänsla än den som infinner sig varje fredag? Förutom mensvärken då som tagit grepp om min livmoder. Too much information kanske. Men annars! Nu vankas Zumba, sedan ska jag dricka cider och göra iordning mig inför mys hos Andreas! Kortspel, grabbar och förhoppningsvis en riktigt grym utekväll på krogen väntas denna fredagkväll. Sounds pretty pretty good to me. Vad gör alla andra ikväll då? PUUUUUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!


Vi har äntligen bil igen!

Såå himla skönt! Har ju varit tvungen att cykla och handla det senaste, inte kul! Självklart har inte Erik gjort det eftersom han både är man och lat. Man i den bemärkelsen: oförmögen att ta egna initiativ. Och som kvinna gör jag det självklart hellre själv så att det blir gjort, och för att slippa tjata. Typisk tjejer. Hur som helst, Eriks pappa fixade lite igår med bilen, och nu är den lagad! Eller lagad och lagad, Erik måste använda en skruvmejsel för att starta bilen. Och för att stänga av den. Hahaha, hallå pinsamma familjen Svensson! Ska vi dra ut och campa i rondellen när vi väl är igång eller? Dricka eget kaffe ur termos på rastplatser och ha med eget popcorn till bion. Haha gud asså.. Knarkbilen lyckas ständigt utvecklas. Först blev reg-skyltarna stulna och nu förra veckan hade vi inbrott i bilen. De hade kapat alla kablar, skruvat loss allt som satt fast i princip OCH tjuvkopplat bilen och tagit sig en åktur. Hur normalt?! Men nu kan vi iaf ta bilen till affären igen tack gode gud, för i den här snön kommer man ju ingenstans! Såg knappt bilen igår för all snö :O Haha, jag är verkligen inte van att bo såhär högt upp i Sverige ;P

Bye bye solblekt hår..!


I'd rather be with you

Nu kom vi precis hem från stan, vi har varit på Jensens och ätit kött! Dock fick jag inget rödvin till maten för jag hade inget leg med mig. Okej what the fuck is up with that, liksom?! Jättemysigt var det ändå, men nu till det mysigaste... Vi har köpt massa julmust och en hel back med juleskum som ska avsluta kvällen i soffan! Gott eller vad? Måste skynda mig att chilla nu för imorgon vankas det som vanligt en 07.00 uppgång med denna helvetiska matte som måste tragglas. Kul! Smell you later ;)


Hot chocolate with whipped cream and marshmallows



Hej mitt vinterland, nu är jag här! Är det inte helt underbart med såhär mycket snö? Mössan och snöstövlarna är invigda, yey! Nu fattas bara julmusik och julmust, en pulka och varm choklad. Helst med grädde och lite lagom mjuka marshmallows.. Veckans uppdrag blir ju att hitta några shyssta pulkabackar här i Örebro iaf! Någon som vet? Nej, nu måste jag fortsätta plugga. Ikväll vankas ett step-pass, sedan ska jag inhandla allt för att fullborda en komplett julfrossa, skumtomtar och julmust i all ära! Tror ni glögg har kommit ut i mataffärer än? GAH, julhysteri!!

East West Sushi

Har beställt hem leverans till ikväll, ska överraska Erik med 20 bitar sushi från bästa stället East West här i Örebro. Så värt att ha färdig mat vid dörren då man varken har bil eller lust att ta sig ut i snöstormen. Fick kombinera en egen tallrik också, så nu kommer endast favoriterna :) Mmm, älskar vardagslyx! Nu ska vinet korkas upp, myskläderna ska på och levande ljus ska tändas. XOXO

 

 


Min tisdag

Gå upp kl 07.00, ha föreläsning, bli alldeles snurrig av alla ekvationer, cykla hem i snökaoset, pussa på världens bästa kille (underbart med vinterjacka igen by the way) boka tvättid, mysa på favvo spellistan, räkna ut mattetal, läsa lite, lyssna på ännu mer musik, tvätta lakan, skura golv, dansa lite, träna styrka, laga middag.. Det finns väldigt mycket att hinna med en dag som idag. Underbara underbara dag.



And so it is, life goes easy on me, most of the time.

Hej sötisar! Sitter och försöker plugga lite matte, men datorns surr känns mer lockande. Idag vankas plugg med Sandra, sedan föreläsning i matte, ett bibliotektsbesök för att betala alla mina försenade böcker, och sedan ett pass på gymmet! Mjukstartar denna måndag med honungsyoghurt, egengjord müsli och Damien Rice :-) Inte jättejobbigt att vara student denna vackra soliga och frostiga måndag.


Söndagsmyyyys

 

Denna söndag har gått i bakfyllans tecken, det vill säga soffkoma! Kollat på sveriges bästa serie Så Mycket Bättre! Ljuvliga Petra, Lasse, Thomas, Lill-Babs och Petter, mmm hur kan man inte älska dem!? Och den känslokvinna som jag är har det inneburit tårar, röda kinder och svullen hals. Guuud vilka underbara människor det finns! Sen har jag och Erik betat av världens mysigaste film - Toy story 3!! Även här med en näve känslostorm, men också en hel del skrattanfall. Åh, I love Pixar! Idag lämnar jag endast soffan för en dusch, sen blir det ansiktsmask och nagelpedikyr till Svenska Hollywoodfruar och Vem kan slå Filip och Fredrik! Erik får agera kock och servera mig i soffan ikväll :)) Ha en mysig kväll nu!


Saturday night fever



Oh lord, det måste vara ett mirakel att jag vaknade bakisfri idag! Men efter att ha promenerat halva biten hem, cyklat resten av biten, ätit massor av chicken wings på bk, ätit tacos när jag kom hem, druckit massor av vatten efter all salt mat, tagit en supervarm och superlång dusch, tagit en ipren och en ordentlig sovmorgon... Så kanske det inte är så konstigt ;) Så ska varje utgång avrundas hädanefter! Kvällen bjöd iaf på födelsedagsfirande hos Alex, alldeles för goda shottar, en hemsk vip-kö, men slutligen shake på Frimis, och en himla trevlig promenad hem med mina goingar. SWEET!

You own the place where all my thoughts go hiding



Efter en dag full med plugg och förberedande inför morgondagens opponering, ett hårt träningspass på gymmet och en riktigt lyckad thai-gryta, ska jag med glädje studsa ner i soffan framför Cougar Town och ett glas rött! Längtan efter helgen är enorm, och efter en ganska pissig vecka hoppas jag helgen bjuder mig på lite vänlighet, det borde jag faktiskt vara värd. Saknar er mina fina vänner! Puss på er :-)

Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut.


Jag saknar min andra halva. Ingenting är detsamma utan min drömtjej, min pärla. Hur ska jag stå ut tills vi bor i samma stad igen? Hur kan vardagen någonsin bli fulländad utan sin bästa knaspanna? Kom hit nu älskling, jag behöver dig för mina cpryck. Jag behöver våra galna utekvällar, jag behöver sällskap i alla pinsamheter. Jag behöver skratta, så som jag bara kan skratta med dig. Kungsbacka watch out, varenda lärartjänst ska sökas där så vi kan ses varje dag igen. Sleep over på tisdagar, hetsätande av godis resterande dagar, tapas i soffan, kärleksdiskussioner och rödvin, skitsnack och cider. Jag saknar dig av hela mitt hjärta och jag längtar efter dig så jag kan dö. Kom hit snart Lina. I love you baby.

Sunside

Spenderat några timmar på gymmet, med styrketräning, kondition och sen en timme afropowerdance. Så jäkla gött att få lite egentid och släppa alla orostankar för ett tag! På fredag väntas opponering, och det känns lika utelämnande varje gång någon annan ska läsa och granska ens uppsats. Den här gången ska alla i hela gruppen läsa den dessutom, panik! Aja, drar igång med plugget imorgon igen, för ikväll ska jag bara kolla på massa avsnitt av Solsidan och bara mysa! :)


Got dizzy dancing tango. You better put your feet on the ground.


Syrrans pojkvän är fotografen!

Idag har jag skrivit 8 sidor rapport, städat som en tok, skurat lägenheten med klorin och ajax, så nu luktar det badhus här hemma, vikt tvätt, diskat, tänt luktljus, lyssnat på underbar musik och på det rofyllda regnet. Nu ska jag mysa lite efter allt hard work och sen ikväll blir det Zumba!! Ska dansa loss all tentaångest, som är i det kraftigaste laget just nu, och shaka ass tills jag blir yr ;)

Scheize, vi hade en så himla bra helg måste jag bara säga!



Måste starkt rekommendera att besöka äventyrsbad i vuxen ålder, totally worth it! Thunder storm, Black whole och Space place och allt vad de galna vattenrutchkanorna hette, var så himla roliga! Och shit vad livrädda vi var. Min mage pirrade sönder varje gång jag skulle lägga mig i det där kolsvarta, trånga röret och färdas i typ ljusets hastighet. Den ena rutchkanan hade värsta knarkljusen också, vilka blinkade så frenetisk och skrämde livet ur mig. En annan fungerade som en tratt, så vi for runt runt runt och vi bara skrek, haha. Erik var helt chockad varje gång han kommit ner och upp ur vattnet, haha så himla rolig såg han ut. Som ett skrämt barn. Men bortsett från att vi skrek som galnar i hemska rutchkanor, så simmade vi lite motionssim och fikade på festis efteråt. Så himla mysigt! :)

RSS 2.0