Det bästa som finns



Igår hade vi världens bästa måndagsmys med denna egenkonstruerade ostbricka. HUR GOTT. Vi kollade på Cast Away och kurade i vår goa soffa. Masserade fötter och tände levande ljus. Smuttade på vin och var uppe alldeles alldeles för sent.

Söndagsmys




Såhär blev bordet och stolarna! Idag fick vi våra nya fina stolsdynor vi beställt från Linköping också. Tack Lotta och Robert! Sötnosarna kom och hälsade på idag och vi gick och åt världens godaste sushi på världens bästa restaurang East. Väldigt trevligt besök, vi längtar redan till nästa gång ni kommer! Nu ska jag och älsklingen köpa söndagsmys och krypa ihop i soffan framför något kasst på tvn. Puss!

Järngänget



Efter ett pass på gymmet igår (och choklad och rött vin i soffan) gjorde systemetpåsarna till slut oss sällskap. Andreas kom hit, och några kortspel och lekar senare började flaskorna stå tomma och plötsligt var vi livligt taggade att ta oss ut i regnet och bege oss till universitetet. Kåren var fullt av glada studenter, vi hakade på stämningen och flamsade med i tempot genom tälten där det bjöds på många skratt, dans och rökmoln. Dansen var som vanligt på topp, slalom-disco-digget strömmade genom våra ådror och pulserade ut i (o)takt till den hemskt kassa musiken. Men vad gör musiken, så länge man har dansen. Smack! Tack för en grym kväll grabbs!

Fredagsmys



Idag har vi gått lös på Ikeas sortiment, och lite andra småbutiker. Har aldrig varit så roligt att slänga iväg hela sin lön! En ny säng har vi köpt också, fast den kommer med leverans på söndag. Nu är lägenheten i princip klar, bara en del smådetaljer kvar. En dörrmatta saknas fortfarande, har någon tips?? Nu ska vi måla klart bordet, grundfärgen är torkad och lackfärgen ska på! Klockrent att måla inomhus förresten, även med alla fönster vidöppna blir man riktigt go och härlig såhär på fredagsmyset. Pöss på er!

We no speak Americano



Igår intog vi Strumpis och slog bokstavligt talat klackarna i taket. Jag tror vi alla kommer ha träningsvärk idag så galet vi dansade, och blåmärken så många gånger vi ramlade in i det ena efter det andra. Vi dansade på borden och sjöng som om det inte fanns någon morgondag. Jag skrek av skratt och fick ont i magen så roligt jag hade. Världens goaste grabbar, har inte haft så roligt eller skrattat så mycket på väldigt väldigt länge. Nu ska vi mysa i soffan framför Cleo. Puss!

Pyssel



Stolarna är målade, lägenheten är städad och Erik är ute på ärenden. Jag ligger i soffan med mjukiskläderna på, doftljusen tända och kollar på tv och äter godis. Kan ju inte bli bättre!! :)

Örebro at night



Igår satte vi oss på Kungsgatan 1 i Gamla stan och mös på oliver och ost till en kall bacardi. Underbart mysigt ställe med fantatisk personal, kommer garanterat bli vårt nya ställe. Sedan drog vi kosan till Pitchers där vi blev runda om fötterna, lagom till en långpromenad hemåt i regnet. Riktigt trevlig kväll med grabbarna!

Bounce like your ass had the hiccups



Idag har jag slipat för land och rike. Svettpärlor har prytt min hud med budskap om bättre tider. Eller i alla fall finare köksmöbler. Stolarna och köksbordet ska bli vita och inbjuda lata arslen vila. Erik tyckte stolarna var riktigt snygga när jag slipat dem, "så som de var". "Ja men vi målar dem vita älskling, det kommer bli bättre" svarar jag och ber till Gud att jag inte ska behöva leva med möbler inspirerade från en tid då pesten och Karl Johan tjofräs den XIV härskade över Sverige. Nej, nu öppnar jag färgburken och doppar penseln innan det är för sent. POK!

Det börjar arta sig här hemma



Det är mycket kvar att göra, men "nu börjar vi skapa lite karaktär här hemma", som Erik säger. Vad tycker ni? Nu ska vi ut i kvällssolen, sitta på den svala asfalten och måla lite brädor vita. Tofflorna på och en iskall cola, let's have some mys baby. Puss på er!

No particular place to go



Nu sätter vi på favoritlistan på Spotify och dansar upp hyllorna på väggarna, spikar ihop soffbordet och pyntar till det här hemma. Upp med lampor i taket och en kickflipp i sängen. Måla skohyllan vit och twista bort dammet med dammsugaren. Nu har vi det ASÖM mina vänner, LEK MED LIVET!

Inspiration




Mys till lägenheten. Bild 3 är från butik Anneli, så himla söta möbler så jag dör en smula. Butik Hemtrevnad på Hönö har likadana lampfötter samt världens fräckaste steghylla. Priset kändes dock lite överdrivet så vi beställde idag en steghylla från ellos.se. Ska visa den när vi fått hem den! Resten av bilderna är från House of Linnea och dess kollektion är magisk på alla sätt och vis.

Smekmånad

Det är nu dialogerna går ungefär såhär här hemma: - Tar du disken älskling? - Ja men självklart, mer än gärna mitt lilla hjärtegryn! Erik har en oförskämt bra förmåga att vrida om sin maskulitet till den smekmånads-anpassade-sambo-attityden. And I'm loving it.

9 veckors sommarjobb och direkt över till det här fulltidsjobbet. Det finns så mycket att pyssla med lägenheten, men vi fnissar oss igenom sysslorna och mår riktigt jävla bra helt enkelt. Oss går det ingen nöd på! Gårdagen spenderades på Mariebergs Köpcentrum. Vi lekte oss igenom sovrummen på IKEA, gottade oss i restaurangen och köpte fina hyllor till min Walk in closet. Hemma igen lekte vi könsroller - Erik ägnade sin fulla koncentration på elektronik-biten medan jag skurade badrummet från topp till tå. Men nu har vi också ett skinande rent hem och en rauter, så nu kan jag blogga var som helst ;) SWEET!



Medan Erik fick svettas passade jag på att fota min nya väska. FAVORIT. Puss!

SO HAPPY I COULD DIE

Den här bloggen tillägnas er mina vänner. I ärlighetens namn var det Erik som övertalade mig att vi skulle börja blogga nu när vi bor tillsammans. Här kan ni alltså få följa vårt nya liv som sambos, våra äventyr som vilsen student - som Örebroare.

Det är torsdag och vi har precis återhämtat oss från gårdagen. Ungefär så illa var det. Nejdå, flytten har gått strålande. Gårdagens minnen skvallrar om skratt, städ och bus på ängen utanför lägenheten. Vi höll på och städade, packade upp och rensade långt in på natten. En dusch och en nybäddad säng senare deckade båda hårt med en ryggsäck full av nya intryck. Eller snarare jag. Allt har plötsligt gått med rivfart och nu är vi här, i Örebro, på Tärnvägen. Älskade Tärnvägen, det är så idylliskt och fint här. Här är vårt nya hem och här ska vi bo tillsammans. Jag har lämnat Linköping bakom mig. Här ska jag börja på ett nytt universitet, möta en ny stad med nya människor. Jag är nyfiken på alla och samtidigt inga. Känslorna bubblar och är många, men alla är positiva. Lyckan jag kände då jag vaknade imorse går inte att beskriva, morgonpigg och full med energi att börja mitt liv här. Sen när blev jag morgonpigg, liksom? Antar att detta är nystart, mitt nya liv. Jag ska bli en bättre människa helt enkelt. Okej guys, NU KÖR VI!


RSS 2.0