Ny blogg!!!!!

Ni kan härmed börja följa mig här istället --> http://emilia.korento.se!!!!!!!!!! . Underbara Robert har fixat en egen sajt där jag kommer kunna uppdatera hela tiden via mobilen! Hoppas ni följer med, emilia.korento.se, nu kör vi!!!!!

So happy I could die

Tillbringar dagen på jobbet, som vanligt, och jag tackar Gud för att jag jobbar med världens goaste jobbarkompis för att denna dag ska både gå fort och fyllas med mycket skratt och skitprat. Efter alldeles för lite sömn och några för många koppar kaffe känner jag mig en aning darrig, men det är med glädje för att få uppleva de bästa kvällarna någonsin. Och lyckan i att Lotta kommer och besöker Kullavik på fredag är ofattbar! Och även om jag tvingas jobba hela helgen så har jag de där underbara kvällarna och nätterna då jag faktiskt mår som bäst. Och hey, jag har ju bara två veckor kvar på jobbet. Sen jävlar!

Tidsfördriv

Sitter på jobbet och längtar med iver tills klockan ska slå nio så att jag äntligen kan få sätta mig på Niklas balkong med ett glas vin och se solen gå ner. Bjuder så länge på några underbart vackra bilder från midsommar som duktiga Robert har tagit. PUSS

De där ögonblicken

Som helt plötsligt förändrar allt. Ett knarrande hjärta som varsamt blir kysst. Och hela världen är vår.

Regn

Vaknar och tittar ut, har jag sovit förbi sommaren eller varför känns det som höst? Men regna får det gärna göra. Så jag kan krypa under täcket och bara ha filmkvällar hela veckan. Hade en välförtjänt sovmorgon idag, vilket är underbart tills man kommer till jobbet och de som har jobbat tidigt får gå hem. Men än så länge - helt underbart att få ligga framför tvn och äta en god frukost och dricka kaffe utan någon stress alls!

Det är min tur nu

www.emeran.blogg.se
Jag och Markus har lekt sönder hela kvällen sedan jag kom hem från jobbet. Vi har badat, legat på altanen och solat, druckit cider, flamsat runt och bara varit. Och även om han är en gammal pojkvän så känns det som att vi är syskon. Vi bråkar, retas, slår varann, blir ovänner, blir sams, hånar varandra och är riktigt elaka. Men framför allt så är vi bästa vänner :-) Nu har jag iallafall precis varit ute och kört Markus bil och efter att ha kört som en kung så är lyckan total! Livet har aldrig varit såhär lätt att leva. När ska det vända egentligen? Men som en kär vän sa till mig. Efter allt som hänt genom åren Emilia.. Det är din tur nu. Och jag kan inte hålla med mer.

Förra fredagen

www.emeran.blogg.se
En spann full med bål, (som genom kvällens gång fylldes på med både en flaska rosé och kapten morgan haha) ett par fina vänner, en havsutsikt och grillad mat. Kommer aldrig någonsin glömma denna kväll, av olika anledningar, och bara värmen i dessa vackra människors leenden gör mig så tacksam. Och att en av mina bästa vänner råkar vara min storasyster är bara så jävla fantstiskt.

Veckan som gått

www.emeran.blogg.se
Har haft alldeles fantastiskt underbara dagar på jobbet den här veckan, med så mycket skratt och glädje bland både boende och personal. Idag blev det kramkalas på jobbet då hela gänget gick på semester, och en saknad efter mina fyrtioplusare har redan infunnit sig men som tur är har jag kvar mina små sommarvikarier. Ett nytt gäng ordinarie kommer på måndag, och det ska bli spännande att se vilka av dessa man kan flamsa bort tiden på jobbet med. Bortsätt från jobb har jag haft de mysigaste kvällarna någonsin den här veckan. Jag har ätit god mat, druckit gott vin och rusat ner till havet på kvällarna för att suga i mig de sista solstrålarna och doppat mig innan solen har gått ner. Alltså allvarligt talat. Svensk sommar. Bästa västkusten. Fina vänner. Vad slår det?

Du gjorde mig hel igen

Hallå, det här går ju inge bra. Har utlovade inlägg att publicera men dagarna går i ett och jag vet inte om det är det faktum att jag sprudlar av lycka eller att jag faktiskt saknar en dator som gör att bloggandet blir lidande. Antagligen beror det egentligen på att jag inte har någon tid. Men så fort jag har en dator framför mig, och inte jobbar eller lever livet till den grad att det bubblar i hela kroppen, så lovar jag att bli bättre på det här bloggandet. Och dessutom har jag sisådär sjuhundratrettio tusen bilder att bjuda er på. Nu kommer Niklas med maten, vi ska äta, dricka vin och kolla på Heja Björn tills vi kiknar av skratt. Underbara jävla tillvaro alltså!

Vad hände?

Sitter på Niklas balkong och tar en återställare, men frågan är om det verkligen botar bakfylla? Börjar jobba om en timme och jag har ingen aning om hur jag ska komma levande ur det här arbetspasset. Som tur är återvänder jag hit igen när jag slutat för att mysa med världens finaste vänner. Men tills dess, hur ska jag stå ut?

Äntligen midsommar!

Jag är så glad att just jag lever mitt liv och ingen annan. Vill inte byta ut något eller någon eller mig själv för allt i världen. Och det är lustigt med tanke på hur jag för bara några veckor sedan ville vara vem som helst i hela världen bortsätt från mig själv. Hur som helst är det äntligen fredag vilket betyder att jag är ledig, jag har fått sova ut, jag börjar inte jobba fören imorgon lunch och det är äntligen dags för MIDSOMMAR NUMMER 3!
www.emeran.blogg.se
Själva midsommar som var den 24:e var den första, förra fredagen den 1:e var midsommar nummer 2 och ikväll vankas alltså midsommar nummer 3. Och så kommer vi köra hela sommaren ut, så många fredagar vi kan. Och eftersom det då är midsommar ikväll dukar vi (åter igen) upp långbord, vi ska grilla, vi ska göra bål, vi ska hoppa säck, göra stafetter, bli skamligt fulla och bete oss precis så vi gjort förra fredagen och fredagen innan dess.
www.emeran.blogg.se

Gårdagen

Var på gymmet och tränade med Markus efter en kanondag på jobbet.
www.emeran.blogg.se
Efter träningen gick vi och käkade pizza!
www.emeran.blogg.se
Sedan fick jag övningsköra och trots att jag bara kört några få gånger så sa Markus att jag körde perfekt! Haha, förstår ni hur stolt och överlycklig jag blev eller? Backade hundra meter, parkerade, startade i backe, körde på en smal slingrig väg, mötte bilar på den extremt smala och slingriga vägen (höll ju visserligen på att kissa ner mig på köpet men det låtsades jag ju inte om) och gjorde sånt där självklart för er då, men alldeles häpnadsväckande extraordinärt för mig ;)
www.emeran.blogg.se
Sedan åkte vi hem till Niklas för att bara hänga på balkongen och dricka vin med resten av järngänget.

Ännu en onsdag

Spenderat eftermiddagen med Niklas och Markus nere vid havet. Efter en hel dag på jobbet var det underbart att få hoppa ner i havet och svalka sig, simma ut och leka som små barn. Åh! Efter några desperata försök att försöka bättra på brännan åkte jag och Niklas hem till honom för att after worka på hans balkong. Det blev varsin Sangria, givetvis, och ihopträngda i balkongsoffan låg vi och kollade på youtube-klipp utan dess like och kiknade av skratt. Precis så en onsdagskväll ska spenderas efter en hel arbetsdag. Imorgon vankas det jobb igen och ännu en after worka, can't wait! PUSS OCH KRAM
www.emeran.blogg.se
Jag och Niklas håller fötter ♥
www.emeran.blogg.se

Uppdatering från jobbet

Jazzfest på jobbet. Här dricks det fruktdrinkar med bär i och jazzen spelas på högsta volym. Jag önskar verkligen att jag kunde ta kort och visa er, för då hade ni kunnat le lika stort som jag gör nu. Gubbarna har bjudit upp tanterna till dans och även om de håller på att ramla omkull på köpet så rockar de loss här på balkongen. De som inte kan dansa med benen snurrar runt i rullstolarna och skratten ekar över hela hemmet. Herregud vad roligt det ser ut!

What I want, you've got

www.emeran.blogg.se
Det bästa med att varva jobb och träning; man får gå runt med träningskläder hela dagarna! Och tacka gudarna för att bodypump existerar, annars hade jag nog aldrig kunnat hålla min vikt med tanke på alla rostade mackor och allt godis som jag hinner stoppa i mig på en dag. Men huvudsaken är att jag mår bra igen och har slutat att rasa i vikt. Vi har bara ett liv, var rädda om det!

Nedräkning

Nedräkningen har börjat. Bara tre arbetsdagar kvar tills jag får en dag ledigt och denna dag ska firas med pompa och ståt! Längtar så jag spricker då vi planerat detta i veckorrr, så nu hoppas vi vädergudarna är med oss för vi ska vara ute, vi ska göra lekar, till och med stafetter, vi ska grilla, vi ska dricka bål, duka upp långbord, och jag ska framförallt få vara ledig i ett dygn. Som sagt, bara tre dagar kvar.. Dags att kila till jobbet!
www.emeran.blogg.se

Fler bilder från i fredags

www.emeran.blogg.se
Nu ska jag vila upp min utmattade kropp med en mysig komedi och en påse godis. Ska bara ligga i soffan med myskläderna på heeela dagen. Träningen får vila tills ikväll så tills dess ska jag bara njuta!

Das bildenschpelet

På väg hem till Nikolas..
Veckans myskvällar. Film, god mat, godis, vin i mängder och... dom där.
Ibland har jag det bra! Dubbelmacka med goskillarna, dibble dubble spoone!
Fläskfile i ädelostsås med pasta, persilja, körsbärstomater; otroligt gott!
Filip dansar loss något så frenetiskt till den självklara middags-musiken: Disney!
Alla älskar väl Disneymusik?
Lite tryckare hinns det allt med under middagen.
Även lite Vals blandat med Tango!
Och såhär ser man då ut när man lider av sömnbrist!

Förändrad

www.emeran.blogg.se
På bara 6 veckor så känner jag mig så mycket starkare, mer medveten om verkligheten, och äntligen kan jag rycka på axlarna åt sådant som förr skulle få mig att koka av ilska. Låt folk tro vad dom vill, sträck på dig och var stolt, för du vet sanningen. Och efter allt som hänt så känner jag äntligen att jag kan vara mig själv igen. Så som jag egentligen känner mig själv. Jag får vara med de som tar fram mina bästa sidor. Som uppskattar och älskar dem. Så att känna sig förändrad kan vara den absolut bästa känslan i hela världen. Livet leker!

Några bilder från fredagen

www.emeran.blogg.se
Direkt efter jobbet i fredags åkte jag hem till Niklas för att börja värma upp inför kvällen, och när resten dök några timmar senare upp var vi minst sagt uppvärmda. Detta resulterade i en vansinnigt rolig kväll! Vi promenerade ner till Skintebo bryggor där vi dukade upp för mat, allsång, och lekar i den underbara sommarvärmen. Efterfesten hölls hemma hos Niklas igen där vi skrattade oss hesa, lagom tills jag skulle jobba dagen efter.. ;-)

Mina älsklingar

Extremt dåligt bloggande. Men dagarna går för fort och händelserna är för många för att jag ska kunna stanna upp och dokumentera. Och trots att jag jobbar varje dag och kvällar så hinner vi utöka dygnens timmar med alldeles för mycket alkohol och alldeles för lite sömn, men det är det värt för att kunna ha världens bästa tillvaro. Efter kvällsjobb ses vi i järngänget och tar kål på varandra genom så många skrattanfall att jag börjar undra om man verkligen får vara såhär lycklig? Utan mitt järngäng skulle jag inte överleva, ni är så fantastisk jävla bra att det pirrar i hela kroppen. Och våra galna kvällar är de bästa jag varit med om, den här sommaren varar för evigt och jag skulle inte byta ut den mot något i hela världen. Nu är min lunchrast på jobbet slut och trots att mina ögonlock pumpar av sömnbrist och kroppen skriker bakfylla, så ler jag stort från öra till öra för att jag just ska få träffa mitt järngäng så fort jag har slutat. Då vankas det traditionella söndagshänget hos Harrys kök och bar med Sangria på balkongen och fisksoppa. Det är ju även givet att de kommer få mig att skratta tills lungorna pumpar och magen värker, för roligare människor tror jag inte att det finns. I fucking love you guys. Och förresten, massor av bilder kommer! Håll utkik, jag har trots allt tagit 565 bilder den här helgen ;-)

RSS 2.0