En onsdag

www.emeran.blogg.se
Igår hade jag min enda lediga dag denna vecka så då passade vi på att sola och bada hela dagen, helt underbart! Vi avslutade kvällen med middag hemma hos Anna innan vi begav oss till Blomstermåla för att mysa med ett glas rött i solnedgången. Nu vankas det jobb till sen kväll, men vad gör det när jag slutar tre imorgon och ska få uppleva den roligaste fredagen någonsin!

Gårdagen

www.emeran.blogg.se
En underbar dag på jobbet, häng på Blomstermåla, solning, invigning av min nya bikini, träning, och sushimys i Kullaviks hamn med världens bästa får mig att känna mig skrämmande lycklig.

Fredagens outfit

--
Jeansjacka Odd Molly
Långklänning Vila
Skor H&M

En gång är ingen gång, två är lika med tradition

www.emeran.blogg.se
Söndagsmiddag hos Harrys kök och bar har gått och blivit en tradtition och ska hålla hela sommaren ut. Något av det mysigaste påfund som i nuläget existerar. Man kommer hem till Nicklas och välkomnas med en Sangria, sätter sig på balkongen och skrattar tills tårarna rinner. Sedan förbereds middagen och en ytterliggare Sangria hälls upp i ett iskallt glas. Skratten bubblar i det trånga köket och mellan flams och trams lyckas en middag dukas upp i vardagsrummet. Där sitter vi sen och njuter av maten, sällskapet, trubaduren som givetsvis är på i bakgrunden, och jag ramlar i vanlig ordning av stolen i mina skratt-anfall. Mitt underbara jävla järngäng!

Bildspel från midsommar

www.emeran.blogg.se
Den sjukaste midsommaren någonsin med mer skratt än vad min kropp klarar av, därav ett antal blåmärken och skrapsår över hela kroppen. Något av det bästa som finns. Att skratta tills man viker sig och kan ramla ner från ett berg, rulla ner sten för sten, och ändå tycka att det var värt det för ett skönare skratt har man aldrig upplevt. Ungefär sådär var det. Bortsett från underbara vänner, skratt och lekar så bjöds det på god mat, trubadur och nästan för god bål för vårt eget bästa. Men vilken kväll, aldrig upplevt något liknande. Aldrig sett alla spåra samtidigt så mycket och ändå kunna genomföra en extremt lyckad midsommarafton. Tack som fan mina vänner, ni är tamefan bäst!

En midsommar


En onsdag

Efter träning med Lotta hetsade jag mig iväg med Markus för lite kvalitets-häng som kan vara något av det bästa som finns, vilket även toppas av Annas ljuvliga närvaro. En pizza på det, några xider hallon och en onsdagkväll är räddad. Lycka. Nu blir det film och imorgon vankas det jobb redan klockan sju imorgon så godnatt på er! :-)

Gårdagens

Att jobba tio timmar i sträck är djävulens påfund. Men idag är jag ledig! Detta ska firas med syskonhäng, shopping och förhoppningsvis lite onsdagsmys ikväll. Men nu ska jag bara ha den där förbaskat goa egentiden och vänta på att Lotta ska vakna ;-)

Dagens



Ny Odd Molly tunika i det skönaste materialet och i den skönaste färgen. ÄLSKAR'N!

En söndag



Söndagen spenderades med jazz på högsta volym, även lite Cornelius, medan gubbarna lagade middag till mig och Anna. Man har det väl för jävla bra ändå. Afrikana bjöds det på, med Pannacotta till efterrätt. Sedan satt vi där på Nicklas balkong och jäste efter maten, lyssnade på vår gubbmusik och rökte cigarr med gubbkläderna på. En sån där riktigt härlig njutarsöndag med hysteriskt mycket skratt och lite trubadur. Underbart!


En lördag



Lördagens bravader. Kunde dock inte plåta festens innehåll då den bestod av alldeles för fulla och alldeles för vuxna människor, som tog ut svängarna i både salsan som i alkoholintaget. Hysteriskt roligt. Vi trivdes som fisken i vattnet, och en grogg stor som en spann räckte för att kvällen skulle bli magisk.


En fredag



Nu blir det tennis vid havet och sedan börjar vi tagga till inför kvällen. Det vankas födelsedagsfirande och grillning, plockmat och mängder med drinkar. Ingen går säker. Allra minst jag och Anna. ALL IN!

Here comes original sin



Bild från igår. Nu bjuder äntligen Göteborg på någorlunda varmt väder så dags att packa väskan för idag vankas häng vid havet och jag är så sugen på att hoppa från en klippa!


Gårdagens val



Gårdagens val. Om man bortser från den antingen stela eller den något mentalt efterblivna posen. På bild ett håller jag i två par osynliga kassar, och på bild två försöker jag efterlikna konstapel redig eller något. Resten av bilderna spårade ur totalt, haha. Hur som helst, ville tipsa er om mina nya skor från Skopunkten för ynka 99 kronor. Hur billigt!?


The ham



En låda rött vin och två snoffsingar i Kullaviks hamn en onsdag slår aldrig fel. Livet livet livet..

Igår



Sommaren kändes väldigt långt borta igår när stormen ven, molnen var svarta och temperaturen låg på fjorton grader. Men rätt var det var så letade solen sig igenom och kunde värma våra frusna kroppar och vi kunde avsluta dagen på Surfers Paradise, liggandes på deras uteservering och slappa bort flera, flera timmar. Lovely.


Apelviken

Det här skulle jag kunna vänja mig vid. Att vara ledig varje dag. Att sova hur länge jag vill. Att umgås med världens bästa vän varje dag, dricka alldeles för mycket kaffe och skratta så att tårarna sprutar åt alla våra minnen vi lagrat på oss, tillsammans, genom åren. Nu ska jag packa väskan för snart plockar Anna upp mig med bilen, det vankas Apelviken i Varberg och SURFING!


Längtar mig bort



Kärleken till handgjorda möbler. Sådär mysigt lantligt att man känner sig som ett barn igen. Allt man behöver är en loppis eller tillgång till unika, omålade trämöbler. Helst av allt vill jag ha ett stort skåp i trä att måla om, där jag sedan kan ha vackra handdukar från Lexington i. Det bästa är att man fritt fram kan måla på hur man vill, med blandade grundfärger och enligt helt eget tycke och smak. Och avslutningsvis drar man lite sandpapper över möbeln och i kanterna för att få till den där underbara lantliga känslan.


Det här är min tid



Jag och min pärla Sofia Bara några sekunders vila på denna bild räcker för att jag ska känna att kärlek och omtanke från en vän är något av det finaste som finns. Den enda som saknas på denna bild är Lotta - den trion i höst kommer bli magisk. Men tills dess är det sommar, och egentligen är det inte så svårt att blunda för all smärta, glömma all ondska och se alla ljusglimtar som faktiskt existerar i mitt liv och som gör större betydelse än någonsin. Vilket också gör att en lycka starkare än en förälskelse kan växa, hur omöjligt man än trott att det skulle vara. Och en hjärtesorg kan faktiskt föra med sig mycket gott, och en insikt om att även jag förtjänar att vara lycklig. Ingen ska stå i vägen för mitt välmående. Nu är det min tur att må bra! Och bättre bantningsmetod än att få sitt hjärta krossat är svårt att hitta; 2 kilo på 2 veckor är inte dumt för någon som inte ens försökt ;-)

Men det mest tillfredsställande är då man kan rycka på axlarna och bara säga att I don't give a shit.


Gårdagen



Gårdagen spenderades med min älskade Anna och precis som det alltid har varit pratade vi bort en hel dag vid havet, och det finns ingen större lycka än det. Kvällen spenderade jag med min allra bästa killkompis i kvällssolen. Vi spelade kort och bara njöt. Stress och skitgubbe, finns det något bättre? ♥


Måndag



Sommarlov, helt obeskrivligt underbart. Bara en vecka kvar tills jag börjar sommarjobba, och jag ska njuta av varenda sekund tills den dagen kommer. Nu hoppas jag bara att solen kan titta fram så att jag kan få spendera dagen utomhus med en picknickkorg på en varm klippa och med en kär vän att prata bort hela dagen med. :)

Lördagens



Nu är det blogg-tvång som gäller, så mina vänner borta i fjärran vet att jag lever och fortfarande simmar ovanför vattenytan. Älskar hur internet tar över våra liv och hur de där telefonsamtalen ersätts av facebook eller bloggen.

Dagens



Väntar på sushi och kompizhäng. Regnet smattrar på rutorna och vad passar inte bättre då än en mysig komedi under täcket? Behöver vila min ömma träningsvärk också inför kvällens träning.
I AM BACK ON TRACK!


Fler bilder från torsdagen


Dagens dopp



Att ta färjan ut till Hönö, mitt barndomshem, där havet är varmare än någon annanstans och där klipporna är glödheta av solen och där blåmusslorna tar upp hela strandkanten - då mår man. Och när hjärtat blöder är det alltid en värme i att komma hem och få sätta sig på altanen, få grillad mat serverad och ha sin bästa barndomsvän intill sig. Och när kvällen och ensamheten kryper sig på i mörkret är det ändå underbart att trots allt känna att man lever och har så fina människor omkring sig. Och någonstans där på vägen så gäller det att inse att det inte går att sakna någon så hjärtat gråter när det inte finns något där att sakna. Jag har bara ett liv och det tänker jag leva, tillsammans med de som inte vill mig något ont eller skulle kunna skada mig. Peace and love.


Min söndag



Denna underbara söndag har tillbringats i Näset. Havet glittrade, killar spelade volleyboll och jag varvade solning med ett iskallt dopp i havet. Att jag avslutade denna dag med sushi kan helt enkelt sammanfattas som LOVELY.


Gårdagens val



Underbara, fantastiska sommar. Tack för att du gör klädvalet så lätt under denna årstid. Shorts och linne, and you're set liksom.

Gårkvällen



Efter grill och mys hos Carro igår så slog vi klackarna i taket och begav oss på hemmafest ute i vildmarken, bortom Kungsbackas åkrar och ännu längre för att vara som fjorton år igen och totalt glömma bort att det finns en morgondag. Idag är den desto verkligare och därför ska denna kväll endast bestå av film-maraton med kexchoklad och turisk peppar. XoXo.


Himmel vad gott



Har legat på en brygga i Långedrag hela dagen och pratat skit med en gammal vän, helt underbart. Nu är man röd som en kräfta och redo att ta sig bort till Kungsbacka för att ha tjejkväll med goaste tjejerna. 14 centimeters klackarna är på, vinet är nerpackat, nu kör vi! :-)

Grill hos Gustav



Har nog aldrig skrattat så hårt eller svettats så hårt som jag gjorde i torsdags. Det bjöds på grillat, underbara vänner, brännboll (jag tog det självklart på blodigt allvar och höll på att halvt slå ihjäl mig på grund av min vinnarskalle) i kvällssolen och så mycket skratt att jag fortfarande har träningsvärk i magen. Kvällen tillbringades på dansgolven och killarna sprutade testosteron och ville bjuda laget runt, vilket resulterade i alkoholförgiftning för min del. Men det var det värt för dra mig baklänges vad roligt jag hade! Alla blåmärken, bulor i huvudet och stukade fötter glömdes bort när man umgås med världens underbaraste personer. Fy vad jag älskar er ♥

RSS 2.0