Ready or not here I come

Har precis planerat klart morgondagens idrottslektioner. Har bara två klasser imorgon, så kan cykla hem redan vid tolv och skriva klart den sista uppsatsen för den här terminen, så skönt! Och blir jag klar kan jag äntligen ta sommarlov. 3 år avklarade på universitetet, inte klokt, var tog tiden vägen? Och bara en termin kvar sedan har jag min examen. Sedan är jag vuxen. På riktigt. Ångest!!


Tisdag

Kom precis hem efter en underbar kväll på stan. Började med lite häng på Storans uteservering, sedan gick vi och svalkade oss på Bosses glassbar, och slutligen gick vi till Riva och åt middag. Precis så en tisdag bör firas! Och appropå tisdag, what was up med att gårdagens blogginlägg hette "en tisdag"? Har varit något så extremt snurrig det senaste. Men kul att ingen av er rättade mig! ;-)


Livet

Hur underbar dag har det inte varit idag då?! Åh, nästan trettio grader varmt och jag har haft en sån där utomlandskänsla hela dagen, finns det något bättre?! Äntligen sommar och livet leker! :-)

www.emeran.blogg.se


En tisdag



Ska äntligen få i mig mat, för första gången idag. Har haft fullt upp hela dagen och när jag började känna mig lite vek efter 8 timmar som idrottslärare och sedan ett pass bodypump så förstod jag att det nog var på tiden att äta lite. Men befinner man sig i en bubbla där kroppen styr medan tankarna befinner sig någon helt annanstans så blir man lätt lite förlorad från verkligheten, trots att man befinner sig mitt uppe i den. Men nog om mina känslo dispyter, nu ska jag ta tag i den där meterhöga tvätten som står och väntar på mig. PUSS

En dagens



Ne. Nu får det vara slut på den här egentiden. Nu cyklar jag bort till Lotta för att fira söndag!
Korv stroganoff, pepsi, chips och hyrfilmer var det lovat :-)


Gårkvällens



Efter att ha flyttat och burit möbler hela dagen fick jag äntligen spendera kvällen med god mat, drinkar och snygga fotbollsben på storskärmsbild. Hade velat säga snygga fotbollsspelare, men who am i kidding liksom? Allstar Sportbar fick iallafall smaka på riktigt tjejbesök, och med tanke på att vi både är gapiga, extremt flamsiga och endast var omringade av killar som var djupt koncentrerade i matchen är det inte konstigt att hela stället la märke till att vi var där. Höga glädjetjut, massor av skratt och huligansnack senare landade vi på Storans uteservering. Där bjöds det på japaner (meningen avslutas inte där) som utförde kampsport och dansade för oss i regnet. Det var en syn för gudarna om man säger så.

Nu ska jag packa upp hela 5 soppåsar med kläder, fundera ut hur jag ska möblera min lilla etta och göra klart alla tråkiga måsten i skolan så att jag äntligen kan få mysa och ha egentid. Efter att ha haft besök hela helgen, varit i Örebro och hämtat alla mina möbler och kläder (som nog var det jobbigaste jag har behövt göra i hela mitt liv) så kan det behövas. Alla ni underbara, kärlek till er


Att vara på väg



Har spenderat många timmar på Sveriges vägar denna helg. Brutit upp med det förflutna och blivit påmind om vilka som inte ska få tillhöra mitt liv. Fått bevisat vad som är ren ondska och vad som är ren smärta. Kanske att jag blivit något klokare efter denna helg? Något som är säkert är i alla fall att jag blivit lite starkare. Tog farväl från någon som inte ens kunde dyka upp, och med en hård smäll stängde jag igen dörren till mitt förra liv och där jag satt och tittade ut på landskapen som fladdrade förbi några timmar senare så kände jag faktiskt en otrolig lättnad över att äntligen vara på väg.


Att ha ett brustet hjärta

Höjden av självironi. Jag googlade just "fjortisfilm" och fick upp en bild på mig själv. Bör tillägga att denna sökning gjordes då det bästa som matchar en pizza är just den sortens film som inte öppnar upp för många chanser till att jag gråter ögonen ur mig. För det är ungefär så min situation ser ut just nu. Jag gåter tills ögonen är röda och pulserar, tills ögonlocken är stora som svampar och tills min näsa ser ut som en parmesan-stump. Och även om jag vet att jag inte borde blogga och dela med mig av något här just nu (eftersom vissa av er bara är nyfikna och gottar er i min hjärtesorg) så skulle jag bara vilja säga att I just don't give a tiny rat's ass. Och hur jag vet att en del av er bara är nyfikna? Sedan min fästman bröt förlovningen så har min besökstatestik skjutit i höjden. Det säger väl en hel del?

Förutom ett krossat hjärta så har jag världens finaste Lotta som varje dag försöker lappa ihop del för del. Hon sover vid min sida, håller om mig, tröstar mig, matar mig och ger mig riktlinjer. Förutom henne har jag mina guldkorn till vänner som lyssnar och peppar, är så glad att jag har er. Ni vet vilka ni är

Jag ska försöka fortsätta blogga, hur töntigt det än må vara and what so ever, för mitt liv är inte över. Mitt liv har bara börjat. Och även om jag kommer gråta ögonen ur mig varje dag för resten av mitt liv på grund av en saknad så djup som bara kära kan förstå, så ska jag leva och kämpa, för att varje dag försöka må lite bättre. Peace.
www.emeran.blogg.se


I want to be remembered as the girl who always smiles even when her heart is broken.


Måndag

Har precis kommit hem efter en förmiddags studier med Cissi. Vår rapport börjar lida mot sin klarhet och vetskapen om att sommaren startar om bara två veckor får hela processen att kännas sådär halvhjärtad, för man vill ju bara bli klar nu! Och samtidigt som jag vill blicka framåt och vara förväntansfull inför framtiden lurar en rädsla och en vilja att bara pausa tiden och stanna i det här ögonblicket för alltid.


So shake that booty ey



Kanske bör tillägga (nu när bakfyllans spykänsla har minskat något) att lördagens bravader bjöd på fantastiskt mycket skratt, dans på scenen och världens sötaste Linda i sällskapet. Har ett, tack och lov, svagt minne av att vi hittade på en egen dans där mellan drinkarna någonstans, och jag ber för att ingen jag kände såg oss stå där och räkna "och fem, sex, sju, ått" som några andra jävla übertöntar. Hahaha. Men kul hade vi i alla fall! :)

Yesterdays



Igår klädde jag mig som en tolvåring med vit puffkjol och en rosa body, men det är ju just det som är det fina med denna årstid. Nu väntas grillad kyckling och en mastodontsallad till en fjortisfilm :-)

Inte okej


www.emeran.blogg.se
Sitter på tåget mot Linköping. Försöker avnjuta min sushi jag köpt med mig för att försöka överleva denna dag. Jag har seriöst aldrig mått så här dåligt i hela mitt liv. Jag. Ska. Aldrig. Mer. Dricka. De där tequila shotsen innan stängning var minst sagt onödiga, och ett djupt jack i mitt ben som fortfarande blöder påminner om hur jag borde gått hem redan då. Och även om världen aldrig gick under igår så känns det så för mig idag. Jag vill bara hem nu, till min säng, och framför en romantisk komedi vräka i mig massor av mat, för gud hjälpe mig det är absolut ingen botten i mig idag! Nu ska jag kläcka en fanta och klunka som om det vore liv eller död. Dra åt helvete vad gott det ska bli.

I full rullning

www.emeran.blogg.se
Startade denna morgon med en tur på hjul, vansinnigt bra träning när man väl kommer upp i tempo, särskilt i uppförsbackarna! Dagen har därefter rullat på här hemma med flyttstädning och ett nio månaders liv, i alla fall för Eriks del, håller på att packas ner i flyttlådor. Grabbarna är iväg på systemet i skrivandets stund och jag lagar storkok, och ikväll firas sista helgen här! Återkommer lite senare efter mat, en dusch och en drink(ar) och är förhoppningsvis betydligt mer taggad då! Hoppas ni har en fin lördag :)

Dagens val

Nu har vi äntligen landat i Örebro, där värmen nästan är ännu mer påtaglig och där tärnvägen bjuder på blommande buskar och ett för ovanlighetens skull ekande tomt tärnvägen. De flesta sitter nog på stadens uteserveringar och skålar i rosé och kedjeröker cigaretter. Vi ska däremot krypa upp i soffan och äta smörgåsar och dricka o'boy till en djup och tårgripande film, och jag ska somna till mannens pussar på mitt huvud och hans fingrar som drar genom mitt hår.. Fredagsmys var det ja.
www.emeran.blogg.se

Jag tror mitt hjärta blöder

Gårkvällen bjöd på trevligt häng istan med den här godingen och världens godaste smurfglasscider :) Nu vankas plugg mixat med kurering efter en hemsk natt med febermardrömmar som alltid sätter djupa spår, och även om det inte var på riktigt så känns det ju sådär obehagligt verkligt.


Är hyper och har ingen lust alls att vila

Så. Nu har jag äntligen landat efter två speedade dagar med högintensivt pluggande, idag skrev vi ihop elva sidor på tre timmar och ja, jag skriver alltid så fingrarna blöder - det vill säga när det väl gäller. Bortsätt från det har jag även kört högintensiv träning och jag misstänker att jag överansträngt benen och det smärtade sådär extra när jag var gentleman och lät Erik cykla hem från gymmet förut medan jag sprang bredvid, bara för att hinna hem snabbt och laga middag till min kära man som för övrigt ligger i skrivandets stund med datorn på magen i sängen och suckar tungt så mätt han är. Han har det tufft den grabben.

Gårkvällen bjöd på dundermys och tro det eller ej, men när min man är här så är jag världens lyckligaste människa.


Friidrott på schemat

Godmorgon på er! Regnet hänger tungt i luften denna morgon och bara väntar på att få bryta ut och jag äter frukost i sängen och fantiserar om hur skönt det hade varit att stanna hemma idag. Gärna hade regnet fått piska på rutorna medan jag ihopkrupen kunde avverka både böcker och filmer under ett tjockt duntäcke. Men istället drar jag på mig bekvämlighetskläderna och springskorna för att ta mig till universitet för att ha en hel förmiddag med friidott.


Att anstränga sig för att kunna trivas

Gudars skymning, min kropp är lika yr som mitt huvud och det kan inte vara bra. Mitt psyke håller på att ta sommarlov vilket inte passar sig då sista portfoliot ska skrivas klart samt ett fördjupningsarbete. Var finns motivationen till det då? Trots en studentinkomst och med vårt allra sista csn framför oss innan sommaren ska jag göra allt för att varva dessa hemska uppsatser med att försöka fira varje dag för att jag ska överleva. Vi börjar denna måndag med ett pass BODYPUMP, löpning och avslutningsvis några glas vin. Är det måndag så är det!



Jag och världens bästa

Att ha haft helg

Helgen alltså. Knepigt hur en så otroligt rolig helg kan kännas så lång! Fredagen bjöd på grillning hemma hos Carro med underbara tjejer, och det började spåra ut redan efter första timmen. Med andra ord är resten av kvällen både en aning suddig och även en av de roligaste kvällarna på jag-har-inte-en-susning-hur länge! Jag har dansat som aldrig förr, jag har träffat den sortens människor jag aldrig annars träffar, galna människor, roliga människor, livsfarliga människor. Jag har haft långa samtal med en krogpräst (visste ni att det existerade?) och jag har varit så uppe i nuet att det enda som existerat har varit asgarv och då menar jag verkligen asgarv.

Linköping har bjudit på fint väder, god mat och imorgon är det redan måndag igen och jag vet inte hur jag ska uthärda en vecka med rapportskrivning när jag redan längtar tillbaka till Göteborg och den där känslan av frihet. Men nu är det fortfarande söndag och nyduschad i en nyskurad lägenhet ska jag ha Solsidan-maraton och drömma mig bort bland vit inredning och vackra klänningar i Svensk humor när den är som bäst. :) Later!


Spinn me baby

Efter en GALET fartfylld helg med världens bästa så är jag utmattad till max. Kan i och för sig bero på mina tretton timmars sömn inatt men det var nödvändigt kan jag ju tala om! Sov inte många minuter natten till lördag om man säger så. Nu ska jag ner på stan och äta frukost på en uteservering, låta dagen rulla förbi med träning och seriehäng men massor av bilder och mer uppdatering kommer! Hets hets, puss puss :)


Att ha en kluven personlighet

Utmanar denna fredagen den trettonde och sitter (bältad) på bussen på väg till min kära Carolina för att tillbringa tjugofyra timmar med henne! Planerna för kvällen, som redan är uppstyrda, har jag inte riktigt förstått än (som vanligt) men det jag vet är att hon har biljetter till något där det bara kommer vara rockare och rockmusik. Perfect. Carro sitter väl redan och skrattar åt hur missplacerad jag kommer vara! Jag ser mig själv framför mig i ett hav av svartklädda (självklart livsfarliga) människor som skriker till något som likar en tonårshormon medan jag blir runtknuffad i mina rosa tolvcentimetetsklackar och i desperata försök försöker be snällt till någon att snälla sänka musiken... Neeeeee! Ikväll gäller all in och om det så är det sista jag gör så ska jag ligga på ett hav av händer och somna i en fontän någonstans längs Avenyn tills jag vaknar av att fiskmåsarna pickar på mig. Typ. Mina soldatkängor från Replay är på, skinnjackan med fransar är nerpackad och nu laddar jag med rock i öronen för att komma in i rollen. Nu köööör vi! (Varvar med lite Melissa Horn också, nån måtta får det ju lov att vara)!

And he kissed me till the morning light



Charlotte Perrellis proteinshake med smak av jordgubb; det absolut godaste du kan dricka efter träning! Kom precis hem från gymmet, har kört ett pass BODYCOMBAT som är bland det roligaste som finns. Nu i efterhand kan jag knappt stå upp och fingrarna skakar så mycket att jag knappt kan kontrollera tangenterna. Så skönt! Nu ska jag ta en dusch, klä mig bekvämt och bege mig ut på en kvällspromenad med favoritmusiken i öronen. PUSS!


Att fastna i ett ögonblick


Lycka.

Vaknade alldeles för tidigt idag, men låg kvar i sängen länge och väntade på att solen skulle gå upp och låta molnen avgöra om det skulle bli en såndär fantastisk sommardag idag igen eller inte. La datorn på magen och tänkte att varför inte skriva klart uppsatsen så länge, och med det sagt blev detta även gjort. Gick upp och satte på en maskin tvätt när jag ändå var igång och lagom till detta visade det sig att bli ännu en fantastiskt vacker dag i Linköping. Ut, blunda och njut!


Att läsa till idrottslärare

Inte helt fel att läsa till idrottslärare när man får vara ute en hel dag som denna och ha orientering, underbart! Lite lekar, flams och flum hann vi ju självklart även med! Haha, har legat och vridit mig av skratt på gräsmattan hela dagen. Här är i alla fall en bild från i förmiddags när jag och Marcus samlar lite högskolepoäng ;-) Behöver jag säga att jag ÄLSKAR att vara student?!


En tisdag



Efter träningen igår kilade vi över till Lotta och Robert där vi placerade oss på gräsmattan med några engångsgrillar och grillade lite middag, så enkelt som det kan bli en helt vanlig tisdagkväll. Sedan dumpade vi våra trötta arslen i soffan och spelade buzz musikquiz resten av kvällen, sjukt roligt! :)

Brunast vinner. Eller dör. Beror på hur man ser det!

Godmorgon! Nu ska jag kila nerför gatan min till trädgårdsföreningen för att lapa sol hela dagen med mina girls. Ska jobba på brännan och förhoppningsvis kunna få Carro att framstå som likblek i jämförelsen med mig i år igen. För att inte skapa några missförstånd bör jag även tillägga att hon är världens vackraste kvinna. Nu ska jag packa cykelkorgen full av gottigheter, hörs senare! :)


Att inte göra ett skit och älska det

Ibland är det mindre jobbigt att vara student och kunna planera sin egen studietid. Har legat på innegården hela dagen i stekolja och med ipoden i öronen, och blundat mot solen som fått min kropp att redan bli sådär riktigt härligt solbränd. Alldeles fantastiskt skönt. Ikväll har jag kört bodypump och tagit ut mig till max, lagat mat till min pojkvän och ätit kanelbullar med iskall mjölk. Inte så mycket att klaga på med andra ord. Bjuder på några bilder från helgen så länge, tagna av Robert Ericsson :-)


Dagens outfit fast igår

Suttit i flera timmar och ändrat designen på bloggen och nu visar det sig att ni som har mac inte kan se mina rätta typsnitt eller rätt format på texten. Och inte har jag någon lust att lösa det då jag drar av mitt hår snart i ren frustration över alla kod- och stilmallar. Nej, istället bjuder jag er på en triss från gårdagen! Primeboots, Odd Molly klänning i världens skönaste silke och skinnjacka ;-)


Paparazzi

Det är inte varje dag man har en fotograf både framför sig och bakom sig. Jag känner mig famous! Observera dock att jag är hyffsat vinglig på samtliga bilder, därav min kraftiga lutning bakåt, som att jag i vilken sekund som helst kommer att ramla.


Min lördag

Gårdagen bjöd på fantastiskt väder så självklart startade vi grillen och öppnade första ölen redan runt lunch. Vi spenderade timmar hos Gustav för att flamsa bort både tid och ålder, sedan tittade hela Örebrogänget förbi för att grilla och njuta av biljard i solen. Underbart! Mot kvällen laddade vi upp med fördrink på Storan, sedan åt vi middag på Riva för att avsluta kvällen i blandningen däremellan: Harrys och Rivas uteservering. Kvällen blev dock inte lika lång som annars, vi hade ändå druckit i över tolv timmar, så med en härlig magkänsla av att ta förnuftiga beslut skildes vi åt och vandrade hemåt i den unga natten - gamla som vi är. ;)



Lyckan i dessa vårkvällar

Finns det något vackrare eller mer harmoniskt än kvällssol? Inte bara nöjet att stå och posa i kvällssol - att äta grillat på en äng och dricka kalla bacardi breezer till lekande studenter som spelar öl-brännboll når även det toppen på min njutarskala.



Bästa trion

Vaknar upp efter en helkväll med mina girls, och de där vinglasen känns av ganska kraftigt i huvudet idag fast jag metodiskt klunkade i mig det där vattenglaset (plus ipren) inatt som jag försäkrade mig om skulle få upp mig pigg och solredo idag! Sådär briljant man tror sig är på natten efter några flaskor vin visar sig vara ganska fel såhär dagen efter. Men uppe i tid var jag i alla fall - solredo är jag i alla fall, det är bara den där lilla detaljen att jag är halvt blind och halvt hjärndöd. Men annars så är jag redo och klar för en underbar lördag! Hur mår ni idag?


Fullt ös medvetslös



Eftersom våren har lurat bakom hörnet det senaste packade jag ner alla varma skor och kläder i källaren, och tji fick jag för att ta ut segern i förskott. Frost, regn och hård vind var inte alls mina pumps och tygskor beredda på! Så idag blev det helsvart, från topp till tå för att komma in i denna höststämning som pågår när det egentligen borde bjudas på bara ben och solhattar på sönderblekt hår..!

Men trots att maj sviker så har jag haft en underbar dag. Fullt ös i campushallen hela dagen med basket, och svetten har runnit så mycket att jag nästan kunde glida mig fram genom salen. Det har varit hysteriskt mycket skratt, och ett par hårda bollar i ansiktet fick jag även utstå OCH väldigt många vurpor i mina desperata försök att slå killarna i basket. Varför ens försöka liksom? Men med kämparglädje och vilja kommer man långt ska jag säga er, och mina blåmärken och skrapsår håller nog med! Nu ska jag få i mig något att äta innan jag sticker iväg till gymmet för att köra spinning! Och ikväll blir det mys med världens bästa kille


Förberedelse

Var på plats på gymmet redan klockan 8 imorse för att löpa 30 minuter och sedan köra CORE på fastande mage. Hade förvånadsvärt mycket energi och morgonträning är verkligen underskattat! Efter träningen blev det äntligen frukost; makrillsfilé i tomatsås som pålägg på en smörgås med ruccola :-) Även det väldigt underskattat! Nu ska jag ladda upp med en idrottsplanering innan det blir fullt ös igen! Ikväll väntas gym med Erik, ett pass BODYPUMP och eventuellt ett pass BOX med Lotta.
Hörde jag Beach 2011?!


Tillbaka i Linköping

Vädret har gjort en helomvändning och det är svårt att tro att jag låg i bikini och solade för bara några dagar sedan när snöflingor stora som limpor trillar nerför himlen i skrivandets stund. Tillbaka i Linköping är vi i alla fall och här väntas allvar och jag ska chocka mitt psyke genom att ta mig till skolan för första gången på tre veckor. Nu hoppas vi att vädret vänder för såhär kan vi ju inte ha det, jag vill kunna spela tennis utomhus igen och ligga på gräsmattan barfota!


Valborg

www.emeran.blogg.se
Valborgshelgen är över och det är redan måndag, och denna måndag måste firas ordentligt för att lindra den kraftiga skolångest som drabbat mig det senaste. Sommaren ligger alltför nära och det faktum att lediga dagar är det skönaste som finns gör att kurslitteraturen ligger och dammar på hyllan. Jag mjukstartade denna dag med film och godis (tog ett avbrott i mitt godis-stop men heja mig som klarade flera veckor!) och nu har jag precis skrivit klart några sidor om ledarstilar. Nu inväntas nästa plugg-paus och den kommer nog sträcka sig så långt tills imorgon bitti.. Är man skoltrött så är man!

Att vara bakfull

Intelligensnivån denna morgon är inte särskilt hög. Jag googlade nyss "bakismat" och det säger väl ganska mycket om hur min hjärna arbetar just nu. Gårdagen var kall efter många timmar utomhus men förmiddagen bjöd på skumpa och jordgubbar i solen medan studenterna underhöll oss med volleyboll och pumpade musik och vi kunde inte ha haft det bättre. Nu ska vi beställa hem bakismat och njuta av att det är söndag!
www.emeran.blogg.se

RSS 2.0