Att skratta tills halsen värker

Vilken fantastisk dag jag har haft! Inte nog med att vi lekt lekar hela dagen i gymnastiksalen, spelat spökboll och gjort lekar som tagit oss tillbaka till högsstadiet och fått våra kroppar att vika sig av skratt, så har vi haft en otrolig lärare. Vid första anblicken förstod vi inte riktigt vad det var för speciellt denna hästsvansprydda snubbe i trettioårsåldern skulle göra med oss, men så fort han satte igång flödade inspirationen. En människa som lämnar sådana avtryck är helt otrolig enligt mig, och hans målande exempel och hysteriskt roliga beskrivningar fick mig att ramla av bänken så mycket jag skrattade. Jag höll mig om magen vid vissa tillfällen och trodde jag skulle gå av så mycket jag skrattade. Helt otrolig alltså. Men bortsätt från hans underhållande personlighet så genomförde vi olika bollövningar, basket, fotboll och lite handboll. Vi trixade, passade och fick göra övningar som tro det eller ej utmanade oss alla. Även killarna med deras stolta uppsyn över att äntligen slippa dansa och få "idrotta på riktigt".

Efter flera timmar med hög puls, högt tempo och en hel del svett landade jag precis innanför dörren. Jag ska skriva en reflektion om dagen och sen blir det Bodycombat med Lotta. Jag har ingen som helst aning om hur jag ska orka boxa och sparka efter denna dag, men jag får helt enkelt ta fram min inre krigare och bara gå på't igen ;)

Kommentarer
Postat av: Sofia

sv: Befinner mig i Berlin som tråkigt nog bjuder på en minusgrad i dag...

2011-02-17 @ 17:52:55
URL: http://www.intheheadofs.se/
Postat av: Helena

Haha, du är ju underbar!! Du har sån positiv energi gullet så du kommer nog klara bodycombaten skitbra tror jag!! :) Sveriges mästerkock på onsdag och tjejsnack låter skitbra!

2011-02-17 @ 19:03:46
URL: http://justh.blogg.se/
Postat av: Emilia

Det gick göööra bra! Men jösses Amalia vad jag skakar nu, haha mjöksyran är total ;D Åh va mysigt, längtar massor nu! Kanske ett glas vin och en bit ost också? Saknar dig!

2011-02-17 @ 20:40:00
URL: http://emeran.blogg.se/
Postat av: emma §

superfin blogg =) ! <3

2011-02-17 @ 20:50:01
URL: http://typemmasvensson.blogg.se/
Postat av: bitch please, im a unicorn.

hej! haft en bra dag? vad har du hittat på? :) pussgull!

2011-02-17 @ 21:36:24
URL: http://utankontroll.blogg.se/
Postat av: Chrisastri

Excellent site.

2011-07-28 @ 14:37:07
URL: http://chrisastri.blogcorporate.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0