Underbara måndag

Vackraste vädret, har bara läst böcker och lapat sol hela dagen. Livet är bra underbart dagar som dessa. Har legat på gräsmattan och blivit solbränd och det är svårt att tänka sig att det låg snö på marken för bara några veckor sedan. Jag har perfekt utsikt från innegården ut mot vägen där människor i alla olika sorters former promenerar förbi och jag har kunnat underhålla mig med att bara ligga och iaktta världen utan att själv behöva vara delaktig. Hur ska jag klara mig utan denna härliga studenttid då en måndag kan tillbringas i solen med färska jordgubbar och favoritmusiken i öronen? Sinnes.. Nu ska jag powerwalka iväg till gymmet för att köra en timmes bodypump med en energibomb till instruktör, och denna förkylning ska härmed dödsförklaras! Jag laddar även upp inför varma kvällar på beachvolleyboll-planen, på tennisplanen och på cykelbanorna med ett par inlines. Denna årstid alltså!!!
www.emeran.blogg.se


Kommentarer
Postat av: Helena

Din skinnjacka är så fin, var har du köpt den? :)

2011-04-19 @ 14:08:57
URL: http://justh.blogg.se/
Postat av: Emilia

Bik bok faktiskt, 500 kr ;) Som hittat! Köp den! :)

2011-04-20 @ 10:13:03
URL: http://emeran.blogg.se/
Postat av: Helena

Ae, tack, men har köpt ny jacka. Men din var sjukt snygg!! Det ska gudarna veta :)

2011-04-20 @ 22:05:00
URL: http://justh.blogg.se/
Postat av: Anonym

Haha va bra då kommer vi inte gå runt och se ut som tvillingar iaf (även om de hade varit ytterst trevligt) men vad har du hittat för fint dä?? :)))

2011-04-21 @ 01:42:09
URL: http://emeran.blogg.se/
Postat av: Helena

Haha, hade varit supergulligt! För den är verkligen fiiiin som en kaniiiin :D Jag har köpt en beigh med knappar och grejer, haha. Kan inte riktigt beskriva, en kort trenchcoat maybe? GLA' PÅSK på dig göllet!

2011-04-22 @ 16:14:28
URL: http://justh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0